1.7 basamaýyorlar dýye býlýyorum lýmýtý 1.6 dý galýba.ama o basýncý basýyorsa 160tan aþaðý çýkmaz.
Printable View
Enkektör sýfýr fiyatý ciddi üzer.. Zaten servis vs yerde takým satarlar. Selenoidleri vs sorunludur muhtemelen, 300 400 e onarýmý yapýlýr, adana da enjektör tamiri konusunda çok baþarýlý yerler var.
2.alternatif olarak da ümraniye oto2000'den çýkma ya da ikitelli cýkmacýlarýndan bakýnabilirsiniz.
Soðukken gelen enjektör sesini çözen varmý?
Fiyat vs bilgi verebilir misiniz
Doðrudur,mümkündür, takribi rakam veriyorum, 175-180 hp civarý çýkar.
Basýlýyor kardeþim, sadece saatsiz 1.6dan fazla deðer okunamýyor.
Stocksa km ye baðlý kronik mevzu bu. Enjektör çalýþmasýnda bir problem olmadan daha uzun süre gidebilir.
Degil ise, normal zaten hepimizde öyle.
@63owen63 sabahlarý ve gün içinde çok sinirimi bozuyor araba 70.000 de dp ve yazýlým var
Ataköy de deðilim artýk ben en iyisi video çekip buraya koyýým
Tdi dsg yazilimli arac sahibi sorun yasiyorlar mi? Servis bu durumu anlayabiliyor mu? Kavrama degistiren oldumu?
-Servis istese anlar,isterse orjinal yazilim yuklu olsun gene anlar ama istemesi lazim :) Ustanin biraz bilgisi olsa gene anlar ...Hatta ve hatta vcds'den bile anlasilir kac tane yazilim yapildigi...vs kisaca anlar ama bu bmwlerdeki gibi anahtari verince tik diye cikmaz ortaya o yuzden killanirsa protokolunu alir bulur aninda
-Kavramada kullanima bagli tamamen,manuelin baski balatasi nasil bitiyorsa kavramada biticektir eninde sonunda.Bu sure kullanima bagli tamamen :) Yazilmli olup garantiden ucret vermeden kavrama degistiren tanidiklrimd var onu soruyorsan :)
Araba yaklasik 37k dan beri yazilimli suan 70 olmak uzere
Dsg ile ilgili problem yok umarimda olmaz
Sanýrým durum bu. Servis anlarsa ki anlamasý araþtýrdýðým okuduðum kadarýyla zor deðil kolayca anlaþýlýyor iyi niyet kapsamýna sokmuyor. Ortalama bir kavrama deðiþimide 2 bin lira civarý. Herhangi bir baþka sorun çýkarsa fiyat daha da artar. Tabi yazilim varkende iyi niyetten deðiþtirende varmýþ. Biraz kumar oynamak gibi. Açýkçasý deger mi kendi adima epeyi ikilemdeyim. Bilenler iyice aydinlatirsa seviniriz.
Bildiðim kadarý ile araçlarýn beyninde tüm yazýlým dosyalarý EEPROM üzerinde tutuluyor. EEPROM elektriksel olarak okunan silinen ve yazýlan bir bellek türdür. Ne zaman yazýldýðýný gösteren bir mekanizmasý yoktur. Siz araçlarýn beynindeki dosyayý okuyup bunu deðiþtirip tekrar yazdýðýnýz zaman beyindeki herhangi bir birimden ne zaman yazýldýðýna dair bilgi alamazsýnýz. Ancak beyni okuduðunuzda en kýsa yolu hash bilgisinden deðiþtirildiðini anlayabilirsiniz. Dolayýsý ile arabalarýnýza istediðiniz modifikasyonu yapýn fiziksel olanlarý eski haline getirip, yazýlýmý da orjinal olaný yüklerseniz servis bunu anlayamaz. Yani istediði kadar size bilensin, orjinal dosyayý yazdýrýp giderseniz beyni okuduðunda dokunulmadýðýný görecektir. Öncesinde yazýlým var diye biþey kanýtlayamaz.
Kýsaca, araçta sorun var diye düþünüyorsanýz yada servise gideceksiniz tuner'ýnýza 5 dk uðrayýn orjinal dosyayý yüklesin kafanýz rahat olsun. Millete aðýz yüz eðmeye de garanti dýþý kalmaya da gerek yok.
Bu arada þu 1.6 tdi delphi beyinlere yazýlým yapanlar azcýk dbn falan paylaþsa keþke de bizde kimde yaptýracaðýmýza karar versek :)
:o
DPF iptali yaptýranlar kullandýklarý motor yaðlarýný deðiþtirdiler mi? Ayrýca internette hb de liqui moly 4600 yað buldum 5 litre 140 lira, bu fiyat bu yaða uygun mudur? Çakma falan olabilir mi kýllandým biraz normalde oldukça yüksek fiyatlara satýlýyor diye biliyorum. Soft yazýlýmlý araca mobil 5w30 kullanýyorum 3 bakým oldu bu þekilde yaðý deðiþtirmeli miyim yoksa gereksiz masraf mý olur?
Yazýlým dp tdi, güzel bir yazýlýmla 20 sn koþmasý lazým. Golf vs de 23 koþar.
4600 güzel seriydi ama toptech 4200 olarak çýkýyor artýk bildigim kadarýyla, eski tarihlidir. Distribütör degiþti eski mallarý kapan ucuza ucuza verdi, onlardandýr muhtemelen, hepsiburada da vs cok satýldý. Yað degiþmene gerek yok, tam sentetik bir 5w30 iþ görür, tavsiyem, ucuzdan pahalýya doðru mobil1 - luqui moly - motul
Sabah soguk motorda kayis sesine benzer bir ses geliyor. Videoyu bu sabah cektim. Ne diyorsunuz araba daha 20 binde. Sanirim kayislarda bir sorun var.
6 Åžubat 2017 - YouTube
Hatta her orjinaline dondugunuzde counter 1 tane daha artacaktir :)
Tabi o OBD üzerinden yapýlan iþlemlerde artýyor :) Boot mode üzerinden flashlama aslýnda en garantisi tabi ama OBD üzerinden eriþilebilen ECU'lar için kimse Boot mode tercih etmez zorunda kalmadýkça.
Anladým.Bu servisler garip, garantisi olan araca sorun yok garantisi bitene kayýþ deðiþcek diyorlar :) Bugün iki servis gezdim biri sorun yok dedi kavga ettim, diðerine geçtim konuþtuk.Yarýn akþam býrakýyorum sabahýna inceleyecekler.Umarým önemli bir þey yoktur.Ýlginize teþekkürler.
abi bu ses nedir ya servis mal mal suratýma bakýyor býrakacakmýþým arabayý da inceleyeceklermiþ her stop ediþimde bazen de vites atarken geliyor uyuz olmaya baþladým..
garip ses - YouTube
Arkadaþlar merhaba forumda kýsa bir araþtýrma yaptým konununda bir kýsmýný okudum. Ancak aradýðýmý bulamadým aracýmda fitre egzoz cooler yazýlým var. Günümüzde orjinal turboyla 180 hp gibi güçler rahatlýkla alýnýyor 2.0 tdi turbosu ile enjektör kullandýðýmýzda ortalama ne elde edebiliriz setupý uygulayan varmýdýr? Görüþleriniz cok önemli
1549 düþünüyorum bide fazla parçalanmak istemiyorum alt tak þeklinde olmasý bana cok kolaylýk saðlar. Enjektörle 240 civarý yeterli olabilir herlde araba zaten hafif
gtc1549 turboyla vs yle yüklediðimizde 1.6 tdi için saðlýklý olur mu ? yoksa çok mu yüklenmiþ oluruz motora ?
Yapýp hiç sorunsuz kullananlar var
gtc1549vz cay için gtd1449vz clh için sök tak olur en baþta vnt versiyonlarý deðiþik daha turbolarý görmeden görebileceðiniz farklara bakýn
enjektör sorunu yaþamýyor musunuz turbo dp falan sonrasý? ben stock araçla bile yaþamýþtým merak ettim o yüzden soruyorum