1.6 tdı aracımız motor kapağından ve yağ çubuğunun olduğu yerden aşırı şekilde duman atıyor ve yağ eksiltiyor sorun ne olabilir ayrıca motor yağ kapağını açınca yatak sesine benzer bir ses geliyor
1.6 tdı aracımız motor kapağından ve yağ çubuğunun olduğu yerden aşırı şekilde duman atıyor ve yağ eksiltiyor sorun ne olabilir ayrıca motor yağ kapağını açınca yatak sesine benzer bir ses geliyor
Arkadaşlar 2013 GOLF 7 1.6 90 tdi, yazılım sonrası ne olur? 105lik motorlar farklar varmıdır? Aynı verimi alabilirmiyiz?
Yüklü Tdi larda (150-180 Hp) yağ sıcaklığı nerelerde geziyor, özellikle roll da 2,3 sıkısta ?
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Abi bizde var 2010 model guzel araba ama ben olsam duz vites alirim bizim dsg kaciriyo 180.000 de araba gidisi de baya guzel.Kacirmasina rağmen yakit 6 litre aslinda ben kullanirsam daha assagi cekebiliyorum.Vag.comdan cok fazla ozellik acilamiyor arac ara model mk5.5 diye geciyor ic yeni kasa dis eskisi sorun varsa cevaplayabilirim
2015 yeni passat 1,6tdi dsg yazılım yaptırmak istiyorum ama garantisi bozulmadan ve duman atmadan sorunsuz kaç hp lere çıkabiliriz maliyetimiz ne olur ve nerede yaptırabiliriz
Konu ölmesin canlandıralım biraz nerede Tdi cı abiler kardeşler neler yaptınız nasıl gidiyor![]()
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
dr ecu özgünün burda verdiği bayiliği var ama yinede ist geliyorum zaten sürekli haftada 3 gün ordayım kendisi yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum.. ayrıca bazı arkadaşlar servise araç girdiğinde yazılım sıfırnalıyormus diye söylüyolar o zaman ne yapıcaz her servis sonrası tekrar gidip yazılımı mı tekrar yükleticez anlamadım ??
bilgi ekranı değil o zaten sıfırlanıyo aracın normal işletim sistemi için söylemişlerdi ama doğru olup olmadını kesin öğrenmek istedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)