User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
89 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1.6 crdi 128 hp

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Debriyaj seti alinirsa cozulur ya. Ust posttaki baya tatminkar gidiyo. Iyi kullanilirsa Sanirim stock typer kadar yurur typer 0 200 yanlis hatirlamiyosam 27 sn

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stok typerı bilmemde vtilara şaka yapar sanırım bu

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    128 lik crdi en fulleri 136 lik oluyor sanirim ama onlardada degisen bisey yok.
    Turbo enjektor vs ayni diye biliyorum.

Bu arada 25-30 bin gidiyosa super
    Bize baya bi çok gelmişti araç 60.000de üzerinde 3. debriyajı var

basgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araya gireyim ben de otomatik i30 var son kasa.. soft yazılım ve dp iptalinde otomatik şanzuman kapasitesi ne olur? ya da bu araçtaki tam otomatik ne kadar tork ya da beygire dayanıklı?

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güven pampa hayırlı olsun

Bir gece ansızın motorları kırana kadar Edirne yolu diyorum .... Anlıyorsun değil mi
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güven pampa hayırlı olsun

Bir gece ansızın motorları kırana kadar Edirne yolu diyorum .... Anlıyorsun değil mi
    Ooo pampa top speede bayirilim

Ansizin gel ama planli bi isimiz yurumuyor
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirkette baya bi kullandım redline vites atışlarında debriyaj koyvermeye başladı. Debriyajla ilgili çözümde bulunmalı.

Sert direksiyon hareketlerine gelmiyor ve viraj kabiliyeti çok zayıf dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Son olarak kaza yapan hyundai gördün mü bilmiyorum ama çok sağlam arabalar değiller ALLAH KORUSUN hepimizi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirkette baya bi kullandım redline vites atışlarında debriyaj koyvermeye başladı. Debriyajla ilgili çözümde bulunmalı.

Sert direksiyon hareketlerine gelmiyor ve viraj kabiliyeti çok zayıf dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Son olarak kaza yapan hyundai gördün mü bilmiyorum ama çok sağlam arabalar değiller ALLAH KORUSUN hepimizi
    ben içinde yaşadaım bizzat düsündügün gibi zayıf değiller aksine sağlamlar (accent ve era hariç) güncel kasalar i serileri ve blue da dahil olma üzere
    1881 - 193

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben içinde yaşadaım bizzat düsündügün gibi zayıf değiller aksine sağlamlar (accent ve era hariç) güncel kasalar i serileri ve blue da dahil olma üzere
    Ben kafadan kayma sorunu çok yaşadım nasıl kullanıyorsun bilmem ama genelde bindiğim her arabayı bildiğim virajlarda kopana kadar zorlarım. Toparlamakta baya zorlanmıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kafadan kayma sorunu çok yaşadım nasıl kullanıyorsun bilmem ama genelde bindiğim her arabayı bildiğim virajlarda kopana kadar zorlarım. Toparlamakta baya zorlanmıştım
    Blue'larda direksiyon elektrik destekli diye biliyorum sert direksiyon hareklerinde direksiyon tepki vermiyor; verse bile kaya gibi şoförü çok zorluyor. Tabiki bir Alman kadar yol tutmuyor ama eski modellere ve günümüz şartlarına göre yine yol tutuşu iyidir.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sağlamlık kısmını demiştim ben . zorlarsan haliyle kayıyor nefesi belli aracın Zazy nin dedigi gibir direksiyonu biraz bayık elektronik destekli cogu araç gibi ama leşde degil
    1881 - 193

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmayin allah askina.
    Suanda Surekli kullandigim aracalar.
    'Fiesta dizel (2013) linea dizel (2013) astra j dizel (2014) cooper s countryman (2013)

Accent blue kotu bi arac degil kiyaslama yaptiginda.hatta one cikan artilari cok var.
    70-175-14 olmasina ragmen yol tutusu problemi hic yasamadim ki viraj kasmayi cok severim.
    En ufak bi tehlikede sistem devrede spin atma gibi bi risk yok.fren testleri basarili zaten durma ile ilgili bi sorunda yasamadim.
    Lastiklerin kotu olmasin yeter.

Bu konu alinabilen gucle alakali.
    Rica ediyorum yok durmuyo yok yoldan cikiyo yok saglam degil gibi yorumlar yapmamaya dikkat edelim.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takip ediyorum, gelecek büyük turbo tavsiyelerini de bekliyorum
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırde söyle bırsey var hersey gıtmek degılkı sırket aracımız var o modelden abı arac hıc guven vermıyorkı ya normalınde bıle sarıyorken tutunmak durmak allah korusun vurdugunuzda aldıgınız hal sıkıntılı olmazmı i30 bı nebzede olsa daha guvenlıklı saglam duruyor ama bu arac bana guven vermıyor
    Blue kullanmadım ama ı30 surmustum 1 hafta accent nasıl yol tutar bılmemde hardın hardı arac kullanırım kı bu dedıklerımı ı30la yapmıstım yerler ıslak ve bahcekoy kemerburgaz yolunu kullanıyorum hard denemeler ıcın orda sasırmıstım bı hyundaı nasıl boyle olurda yol tutar dıye elbettekı esp devreye gırıp toparladıgı cok oldu ama ı30 hyundaı ıcın bence cok tatmınkar bır araba durusunda sıkıntıda yoktu o gunden sonra hyundaı markasına olan on yargımı yendım yanı o derece

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibinin konuya tecavüz etmeden son bisey solemek istyorum.Eskiden koreliler araba yapamiyodu. Fakat ön yargi hep kaldi. i30 yada ceed icin konusayim sinif lideri rolune giren halk araci golfun cok cok arkasında degiller . Çıta ciddi yükselmiş . Ve c segmentinde en hizli atilim yapanlar suan koreliler cok hizli öğreniyor ve uyguluyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    era 1.4, 1.6 benzinli, 1.5 crdi ve accent blue crdi kullandım
    yazılımlı 1.5 crdi ile 4 defa turbo patlattım ))
    blue'nun yeri ayrı çok rafine araç özellikle 130-140'a kadar ... sonrasında hem rüzgardan çok etkileniyor hemde yolda gezmeye başlıyor
    yol tutuşları bence sınıf ortalarından yukarıda
    ancak viraj içindeyken ani fren yapmanız gerekirse çok tehlikeli olabiliyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibinin konuya tecavüz etmeden son bisey solemek istyorum.Eskiden koreliler araba yapamiyodu. Fakat ön yargi hep kaldi. i30 yada ceed icin konusayim sinif lideri rolune giren halk araci golfun cok cok arkasında degiller . Çıta ciddi yükselmiş . Ve c segmentinde en hizli atilim yapanlar suan koreliler cok hizli öğreniyor ve uyguluyorlar
    Arabayı koreliler yapmıyor zaten. Geniş bir Alman menşeili mühendis kadrosu ve Almanya'daki ar-ge merkezinden çıkıyor son 5 senedir hyundai-kia. Büyük atılımın sebebi budur. Tamamen Alman ekolüne göre yapılmış araçlar.. O nedenle bu denli başarılı ve beğeniliyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı koreliler yapmıyor zaten. Geniş bir Alman menşeili mühendis kadrosu ve Almanya'daki ar-ge merkezinden çıkıyor son 5 senedir hyundai-kia. Büyük atılımın sebebi budur. Tamamen Alman ekolüne göre yapılmış araçlar.. O nedenle bu denli başarılı ve beğeniliyorlar.
    bende aynılarını duydum 2011de Audi yada VW'de 8 tane baş baba arge mühendisi şirket bünyesine arakladıklarını biliyorum. Alman arabası kalitesinde araçlar yapmaya uğraşıyorlar; arada aynı segment araç için söylüyorum fazlada bir fark kalmadı. BENİM FİKRİM
    saygılar

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aynılarını duydum 2011de Audi yada VW'de 8 tane baş baba arge mühendisi şirket bünyesine arakladıklarını biliyorum. Alman arabası kalitesinde araçlar yapmaya uğraşıyorlar; arada aynı segment araç için söylüyorum fazlada bir fark kalmadı. BENİM FİKRİM
    saygılar
    M departmanının eski şefi de son olarak 2014 te katıldı Hyundai ye; Albert Biermann isteyen araştırabilir.

Ben olayı şöyle özetliyim, Hyundai marka olarak Toyota'nın 90 lı yıllarını (efsane kasa zamanı) yaşıyor şuan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)