Debriyaj seti alinirsa cozulur ya. Ust posttaki baya tatminkar gidiyo. Iyi kullanilirsa Sanirim stock typer kadar yurur typer 0 200 yanlis hatirlamiyosam 27 sn
Debriyaj seti alinirsa cozulur ya. Ust posttaki baya tatminkar gidiyo. Iyi kullanilirsa Sanirim stock typer kadar yurur typer 0 200 yanlis hatirlamiyosam 27 sn
stok typerı bilmemde vtilara şaka yapar sanırım bu![]()
araya gireyim ben de otomatik i30 var son kasa.. soft yazılım ve dp iptalinde otomatik şanzuman kapasitesi ne olur? ya da bu araçtaki tam otomatik ne kadar tork ya da beygire dayanıklı?
Şirkette baya bi kullandım redline vites atışlarında debriyaj koyvermeye başladı. Debriyajla ilgili çözümde bulunmalı.
Sert direksiyon hareketlerine gelmiyor ve viraj kabiliyeti çok zayıf dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Son olarak kaza yapan hyundai gördün mü bilmiyorum ama çok sağlam arabalar değiller ALLAH KORUSUN hepimizi
Yapmayin allah askina.
Suanda Surekli kullandigim aracalar.
'Fiesta dizel (2013) linea dizel (2013) astra j dizel (2014) cooper s countryman (2013)
Accent blue kotu bi arac degil kiyaslama yaptiginda.hatta one cikan artilari cok var.
70-175-14 olmasina ragmen yol tutusu problemi hic yasamadim ki viraj kasmayi cok severim.
En ufak bi tehlikede sistem devrede spin atma gibi bi risk yok.fren testleri basarili zaten durma ile ilgili bi sorunda yasamadim.
Lastiklerin kotu olmasin yeter.
Bu konu alinabilen gucle alakali.
Rica ediyorum yok durmuyo yok yoldan cikiyo yok saglam degil gibi yorumlar yapmamaya dikkat edelim.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Konuyu takip ediyorum, gelecek büyük turbo tavsiyelerini de bekliyorum![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Blue kullanmadım ama ı30 surmustum 1 hafta accent nasıl yol tutar bılmemde hardın hardı arac kullanırım kı bu dedıklerımı ı30la yapmıstım yerler ıslak ve bahcekoy kemerburgaz yolunu kullanıyorum hard denemeler ıcın orda sasırmıstım bı hyundaı nasıl boyle olurda yol tutar dıye elbettekı esp devreye gırıp toparladıgı cok oldu ama ı30 hyundaı ıcın bence cok tatmınkar bır araba durusunda sıkıntıda yoktu o gunden sonra hyundaı markasına olan on yargımı yendım yanı o derece![]()
Konu sahibinin konuya tecavüz etmeden son bisey solemek istyorum.Eskiden koreliler araba yapamiyodu. Fakat ön yargi hep kaldi. i30 yada ceed icin konusayim sinif lideri rolune giren halk araci golfun cok cok arkasında degiller . Çıta ciddi yükselmiş . Ve c segmentinde en hizli atilim yapanlar suan koreliler cok hizli öğreniyor ve uyguluyorlar
era 1.4, 1.6 benzinli, 1.5 crdi ve accent blue crdi kullandım
yazılımlı 1.5 crdi ile 4 defa turbo patlattım))
blue'nun yeri ayrı çok rafine araç özellikle 130-140'a kadar ... sonrasında hem rüzgardan çok etkileniyor hemde yolda gezmeye başlıyor
yol tutuşları bence sınıf ortalarından yukarıda
ancak viraj içindeyken ani fren yapmanız gerekirse çok tehlikeli olabiliyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)