[QUOTE=yoshimura;8275207]Geçen akşam hız sabitleyici kolu montajladım bende. Çok fazla test edemedim fakat ilk izlenimler olarak çok başarılıYazılım olmasına rağmen sistem gayet stabil çalışıyor.
Eski kol - yeni cruise kolu
Sadece kol alıp takmakla bitmiyor sanırım. Yapılacak işlemlerden bahseder misin hocam?
1.7 lerin hepsinde tesisat hazır diye biliyorum.sadece kolu alıp takmak veya tuş bağlattırıp opcomdan aktif hale getirilmesi gerekiyor.göstergedeki lambayıda aktif ettin mi işlem tamam
![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
şöyle bir sorunumuz var dostlar. k03 setup a geçtim. enjektör bronz 5lt cooler ve krom bağlantı boruları şeklinde. turbo 2. el olduğu için egzoz tarafından deli gibi kaçırıyor. DP nin ordan. araçtaki boost saati 2.0 bar basınç gösteriyor (defi). sanayi tipi saatte basıncı doğruluyor. ama gel gelelim araba stock bir dti kadar gitmemeye başladı. duman çok var (siyah). mekanikerimiz sorun turboda diyor. ama saatte basıncı okuyan turboda ne gibi bir sorun olabilir.? sıkıntı turbodamıdır farklı yerlerdemi aramalıyız.? emme tarafında ve borularda kaçak yok
şimdi bu stock corsa ya sadece bi yazılım ne kadar fark ettirir kaç hp verir
ilk adım olarak ne yapılması gerekiyor
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Emme temiz değilse emme temizliği, Kat iptali, egr iptali ve soft yazılım. Ben bu şekilde ortalama 90-95 hp'lerde tahmini çok temiz kullanıyordum ve en ufak sorunum yoktu. Kat iptali olmadan yazılım yaptırırsanız araç sıkıyor kendini mutlaka kat iptali yaptırın yaşayıp gördükten sonra mutlaka tavsiye ediyorum.
emme temızlık artı port + egr kat wg iptalleri + yazılım önce perıyodık bakım ve beyınlerın yerını degıstıme işlemlerini yap ben bu sekılde soft la hard arası az dumalı sekıl ile ... yazılımlı jetta ıle 160lara kadar önde oluyorum kıstas acısından
Fren güclendirme yapan varmı aranızda? Disk balata değiştirmek istiyorumda yeterli olurmu
Konu ERTAN tarafından (30-01-2017 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.
Affınıza sığınarak,
DTİ ım yok ama merakımdan soruyorum bu manifold daki delikleri büyütme işlemini yaptırmak isteyen birisi kime gitmeli, cnc de mi yapılıyor bu işlem ?
birde dumansız yürütmek için hangi işlemi yapınca duman ortaya çıkıyor? EGR iptalindemi? DPF sökülüncemi? Düz boruda mı?
Kutay AYHAN
PASSWORD:JDM
bu jantları koymayı düşünüyorum renk hangisi sizce ?
15" Kei Racing Force 10 Hypersilver Alloy Wheels - 15 Inch - Kei Racing - Wheel Brands - Alloys & Tyres
15" Kei Racing Force 10 HyperBlack Alloy Wheels - 15 Inch - Kei Racing - Wheel Brands - Alloys & Tyres
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)