Müdür naaptin bu kadar arac izmite mi gitsin? Sen atla gel en kotu pendik maltepe vs. de bulusuruz
Printable View
Valla arkadaslar az once geldim. Yollar fena deil isterseniz cikalim...
Gece cikalim 12 gibi
şu dp yi taktırıp gazihan a yeniden yazdırınca benide alın aranıza olmaz mı?
Biz geldik marmarise
Beyler atasehirde marmeristeyiz kimse gelmiyo mu? Dizel biseyler gelsin deneyelim bravo lar vardi gelmiyo musunuz?
Megane burda bravolar nerdeeer
Abi konuya yazdik arabamiz boyle diye herkes denemek istedi 1749 lu bravolar denemek istedi biz stock turboylada olsak eyvalah dedik tanisalim kaynasalim gunude siz belirlediniz konuyada yazdiniz ortalik bos basalim diye geldik 2 saat bekledik ne gelen oldu ne giden nasil is bu anlamadim
deneme günü gelmeden keşke bi iletişim numarası alsaydınız ya araşırdınız? :) bravolar dediğiniz gelicem diyip gelmeyen cinsden insanlar değil vardır bi sebebi.
ben corsayla denicekdm diğer araçlar bize göre olmadığndan muhabbet ederiz dedik. ama benim basınç problemim oldğundan arkadaşmla görüşüp başka güne aldık. bilgilendirme olarak kubilay(bravo) abiyede mesaj attım.
konuya yazsınlar anlaşılır. yaşlı başlı adamlar bunlar:) ekme falan yapcaklarını sanmam. (alp kubilay abi: yaşlı başlıyı yanlış algılamayın he:)
Gercekten kusura bakmayin benim cocuklar sorun oldu o yuzden gelemedim.bu gece geliriz derseniz kesin ordayim tekrar pardon
12 de ***** yerdeyiz varsa dizel deneyecek arkadaslar onlarda gelsin hirs mirs yok arabayi gormek tanismak bayramlasmak maksadimiz
Evet arkadaspar dun icin kusura bakmayin. Eyuple konustum, bu gece deniyoruz...
ardakaşlar hızlı dizelleri bekliyoruz bu gece ataşehirde toplanıyoruz 12 gibi
Dumanli gece