sende mevcut, bir zahmet koysana =))
Printable View
Stock :) adamın çıktısımı olur. Bravo dizelmiydi yunus?
işte bende onu soruyorum :) egazantirkle genelde daha cok devir çevirerek daha fazla güç elde edilmeye çalışılır (benzinli için) dizelde ki mantığı anlamaya çalıştım devir çevirmek dizel için anlamsız olduğu halde egzantirik tam olarak neyi sağlıyor onu merak ettim ;)
şimdi sen turbo dipten dolu dolu geliyor diyorsun bunu egzantirik nasıl sağladı onu soruyorum işte. daha mı kısa oldu devir bandı egsoz gazının turboyu hemen doldurması için ?
dereceli eksantriğin temel mantığını aklına getir..neden daha erken dolduğunu anlarsın.
1.3 mjet 75 hp + simota kutu içi filtre
birkaç sorum olacak
1)antalya da chip işini güvenilir yapan bir yer varmı?
2)ne kadara mal oluyor?
3)mjetlerde 90 hp ile 75 hp arasında farklı yazılım dışında başka ne gibi fark var chip yapan sitelerde 90 hp lik olanlar chip yapıdıktan sonra daha fazla güç veriyor?
1)antalya da chip işini güvenilir yapan bir yer varmı?bilmiyorum ama nerde oldugunun önemi yok artık tunerlar şehir şehir dolaşıyor
2)ne kadara mal oluyor?ortalama 700 civarı
3)mjetlerde 90 hp ile 75 hp arasında farklı yazılım dışında başka ne gibi fark var chip yapan sitelerde 90 hp lik olanlar chip yapıdıktan sonra daha fazla güç veriyor?birinde değişken geomertirili turbo var benim bildiğim intercoolerdada farklılık olabilir 75 lıkte belkıde yoktur IC emin değilim
Clio 1.5dci 65hp 160Nm
+başelchiptuning
+kat iptali
+intercooler
yaklaşık 105ps 230Nm civarında..
En büyük avantajı 945 kg olması ve şanzıman oranının kısa olması..:)
206 HDI
*Alpine Chip
*Kendi diyaznim intercooler
Intercoolerdan once dynoda 96hp cikti intercoolerdan sonra bi cikmak nasip olmadi!!
NOT:Arabayi sifir aldim ve aldigim hafta chipi yaptirdim suan 95000kmde masallah hicbir sorunu yok... (Chip yaptirmayi dusunen ve kafasinda ? kalanlar icin yazdim bunu) Akla mantiga uygun bilen biri tarafindan yapildiktan sonra bi problem olmaz....
Burdur ve Isparta da yapan var bu isi bir sürü yol gitmeye gerek yok
Palio m.jet 115 hp. chip harici yapılabilecek çok şey var..
2006 model corsa 1.3 cdti
Hks blow off
51 düz boru el yapımı eksoz.
Genişletilmiş turbo ve hava filtresi boruları.
Kat iptali
Çip
Büyütülmüş intercooler
Hava girişli ön kaput.
205-40-17 jant lastik (2 bin kmde)
fk 4 cm yay
10.000 K XENON
ANGEL FAR LEDLİ STOP
Komple usa çizilmez çam filmi (ön cam dahil.)
Fiber marşpiyeller.
Sunroof (sonradan açılmıştır.)
Vs. birçok saymadığım malzeme.
Aracın dyno verisi (112.3 hp)
Bu aralar aracımdan şüphelenmeye başladım sanki bana gitmiyor gibi geliyor :o
Katın içini boşalttıktan sonra spiral yerinde duruyor ön dingilden sonra dümdüz 60lık boru çektirdim ve sonuna otto son susturucu taktım. Acaba burda yanlış yaptığım bir yer mi var ? Spiralide yakında 60lığa çevircem ayrıca katıda yerinden söküp düz boru takıcam oraya