ben fazla inceleyemedim.Ama cooler boruları falan parçalanmıştı.Araç liftte ahavada duruyordu.Soylu die bi ustamızın dükkanındaydı kazalı araba alıps tan birinin dedi.Bide sanki kartelde çatlak vardı
Printable View
kim aldı acaba arabayı..
ula tam benlikmiş..
Bende bayramdan sonra Mehmet abi'den randevu alıp yazılım+egr iptal yaptırıcam..
Kat iptali düşünmüyorum.. Alt devirleri öldürüyor sanırım.. Benimde çok fazla bilgim olmadığı için etraftan duyduğum.. Birde muayanede sorun yaşamak istemiyorum.EGR iptali muayanede bir sorun yaşatıyor mu veya Kat iptalide yaptırırsam bir sorun yaşar mıyım.. Sanırım kat'da sorun yaşarsak muayanede geri dönüşü olabiliyormuş.. Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim..
Cupra satılmış :(
Beyler Tr ye 1.9 tdi 160 BUK motor ıcın spec ın debrıyaj setını getıren bir dagıtımcı var mı ?
orj debriyaja bronz balata uygulatırsan tadından yenmez..
Obur turlu Almanya dan kendin getirtmen lazım..
http://www.sachsperformance.com/EU/index.
istersen ben senin için getirtebilirim..
burdan sec istediğin stage i
http://www.sachsperformance.com/EU/s...0304/index.htm
ne yalan soliim standart motora hiç denemedik.Ama 1.3 multijette stage 3 lü ve 5li uygulamalarımızda denedim.Zaten o sagelerde mecbur yazılımla müdahele ediyorduk.
Ama İzmirde Aydan Filiz var sitedeki 106cılar saxocular tanır onlar bi ara beyaz bi corsaya yazılım ve egzantirik mili ile denediler gerçekten onlarınkide güzel gidiyordu.Ama zır stoğa hiç denemedik yapılsada gene yazılım gerekli olacaktır.
:)Aslına bakarsanız şöyle anlatayım.
Standart egzantiriği gönderiyorum onlar işliyorlar egzantirği bana geri veriyorlar.Bazen egzantirik milini komple sıfırdan farklı bi açıylada yaptırdığımız oluyor sağolsunlar ne zaman egzantirik mili yollasam kırmıyorlar bizi tekrar tekrar yaptırıyoruz.
Kendi egzantirik milini söküyorsun nasıl söktüysen aynıı şekilde egzantirik milini uygulatıyorsun.Öyle Bi 106 ya pt52 takmışsında onlar gibi patır patır çalışmıyor güzel yanı bu.İşlettiğim egzantirklerdne birini isim vermiyim Türkiyede egzantirik tune eden ve imal eden bi kaç firmada yaptırdım.Ama ne yalan soliim Colombo Bariani gibi olmadı hiç biri .
Malesef Dynomuz olmadığı için sizinle güç artışlarını paylaşamıyorum ama egzantiriğin faydası olduğunu ben kendimde kullandım fark ettim.Colombo barianide kesinkle fark yapacağını belirtiyorlar.
Bi dynomuz olsaydı.Burda sizlerle daha paylaşacağım yüzlerce turbo upgradeleri ve bu tarz egzantirik gibi başka parçalarıda uygulayıp tek tek denerdim.Biz şanslıyızki sanayide kendimiz söküp takıyoruz kendi dükkanlarımızda arge yapıyoruz.Bize yardımcı olacak kişi çok oluyor.Ama en büyük destek olan dyno oda bizde yok.Dükkanda bi dyno olsada ağzı olsa konuşsa yeter artık derdi onu takıon bunu takıon paso ölçüyorsun derdi
haha anlayabiliyorum, sonuclarını ben burdan merak ettim, sizinki normal :)
uyguladıgınız derecede' nin etkisi hangi devirler arasında görülüyor, sonuçta diesel'de yüksek devirde güç egrisi cok aşaglarda.nasıl kullanarak verim alıyorsunuz ?