lewo doğu pamuk şekeri gibidir ürkütmediğin sürece iki senedir tanıyorum ama 10 sene tanıyormuş gibiyim :)
smileylere takılma bence o gayet geniş geniş okuyor :)
bak bilinç altıma yer ettin ota boka smiley koyuyorum :)
Printable View
lewo doğu pamuk şekeri gibidir ürkütmediğin sürece iki senedir tanıyorum ama 10 sene tanıyormuş gibiyim :)
smileylere takılma bence o gayet geniş geniş okuyor :)
bak bilinç altıma yer ettin ota boka smiley koyuyorum :)
Olm beni gören pamuk diyo lan dopaçmıyım ben ahahahahaha :hehe:
Çok garip bir dil bizimki smiley koymayınca kızıyomuş gibi anlaşılıyor, bende olsam bende öyle düşünüyorum ama kişiye özel değil.
teste diye çıkıp gazlamadıkları sürece anlaşılmaz, tabi yazılım güncelleştirmesi adı altında güncel yazılım yüklerlerse senin yazılımın silinir araçtan, bunu yaptırmamaya özen göstericeksin biraz :)
o zaman ürkütmeyelim yavru ceylanı :D
Cumartesi deneriz atasehirde :D
Gebzeye kadar deneriz ahahaha nasılsa type-rların 100 yaktığı yerde 20 yakıyoruz
Estağfurullah tarıkçım deneyelim makarasına işte,
2. viteste iyi tutunuyodum gt ye ama devir bitene kadar, 3 e atınca 2 boy ahahaah heyt bee
banane leyn dizeller deniyorsa bende gelecem :D
çayın çorban herşeyin hazır burda ..
araban hayırlı olsun..kazasız belasız..
bence kutu içi filtrede en iyisi
toyota d4d grubunda emme kanatlarını büyüttüm
kp39 vnt tip turbo şuan emme pervanelerini bekliyorum gümrükteler
merak etmeyin anlaşılmıyor
yaw abi dün seni rahat 8 kere aradım sabah 11 12 gibi tellerin kapalıydı en son gökhan abiyi aradım valla nerdesin yaa :o
Satarken orjinal yazılım yüklemeli mi sizce?Yada chipli olduğu söylenmeli mi ?
bizim dükkandaki ustanın astrasında chip vardı satarken sölemedi aracı alan orta yaş üstü biriydi ürkmesind iye sölemedi ama şahsen genç birine araba satarken söylerdim üzerinde chip war diye bazı insanlar chipte neymiş diip arabaya bakmıyorlar bile yani nabza göre şerbet vermek lazım