focus c max tdci chip kutu ici green filtre kat egr iptal
Printable View
focus c max tdci chip kutu ici green filtre kat egr iptal
tam olarak konunun hepsine bakmadım ama...en bastaki listeye baktım kimse neden dizel aracına nos basmıyor 100shot ???
benım 2009 lagunam 1.5 dci sadece chip tunıng var aracta dynoda 142 hp verdı arac ılk olcum 107 hp cıkmıstı orjınalde 110 hp olması lazımdı ... dyno kagıdı varda bulamıyorum suanda :S
açıkcası ben hiç dolu tüple gezemedim..yarış için doldururdum..kalanınıda bikaç güne bitirir bisonraki deneme ye kdr boş kalırdı..
Dolu oldumu parmak uslu durmuyor..o yüzden doldurmuyorum..
dizeli gerçekten zorluyor NOS..
nos'un zorlamadığı şey varmı :D
2008 astra 1,3 cdti
yazılım, kat iptali, 60mm boru+son susturucu 127hp vermişti.
aşırı duman sebebiyle kat takıldı.kutu içi filtre eklendi.şuan 120-125hp civarındadır tahminen.egr iptali+carbon clean+katkıların ardından bir kez daha ölçüme gideceğim...
konuştuğum kadarıyla kesin net bir veri yok elimde ancak modifiyepit ile konuşurken 0,1 max 0,2 bar yükseltildiğini söylüyorlardı.bana kalırsa da öyle.ama sağlıklı bir ölçüm için bir kez daha gücünü ölçtürmek istiyorum...
muratti gayet sen de geleceksin:)...
bizim PSA grubunda basınç konusunda sınırlayıcı var mıdır ? tam adını bilmiyorum ama multijetlerde turbo büyütülünce böle bir sorun çıkıyordu sanırım.
Sormamın sebebi ise geçen hks boostu bağladım 1,5barda böle ip gibi kalıyorda :S
1.5 barda ip gibi kalması garip yüksek viteslerde hızlandıkça basınç düşmüyomu kanka ? ya seninki garip ya benimki :D benim hiç sabit kalmıyo :D
bu konu güncel kalmalı bence dizel araç sahibi arkadaşlarımız için ;)
burak1818_____ Bora TDI 110HP comfortline
kat iptali
egr iptali
chip tuning (pschiptuning)
Şu an :153HP 373NM
şu boranın beynini bizim araca bi uygulayabilsek.. cok şakalar olurda :D kazasız belasız burak..