Niye böyle söyledin ki merak ettim..?
Printable View
Yahu bu kadar yapılmıs araba var biz neden hic göremiyoruz?
Benim sadece chiple 2-3 videom vardı, bu kadar sey yapılmıs 1.3 multijetlerin videoları nerde? Kac hp olmuslar, neleri gecebiliyorlar?
Ben 0-100 koymuştum bir ara :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47096 hatta chipden %30 güç alınmasına az diyenler olmuştu :D
Dünde 1.9 doblo patinaj çekerek kalktı ışıkta yanımdan diğer ışıkta önünde durdum :)
bi yazılımım yapılsın koyacam video...
Ama 1.3 mjetlerin yok turbo büyüt yok yazılım yap muabbetleri sadece muabette kalıyor :D
İtalyada 260hp dyno videoları olupta hiç yürüyen şekilde görülmeyen tjetler gibi :D:D
ben mehmet abi de turbo buyutme yaptırcaktım parayı cebime koydum gittim sabahtan
bursaya gitmiş acil işi çıkmış iş öyle kaldı 120-125hp alıcaktık
1.3 multijet paliomda kat iptali+60mm krom boru + otto son susturucu + yazılım şuan 102 hp
millet eline bile turboyu aldığında allah dur düşmesin falan böyle bi çekinir aman bişi olmasın turboma der.Bazılarıda geç dolar falan korkusu salar o yüzden gene bu sitede bu kadar az olması üzdü ama yakında çoğalır.
eheheh yok benim için büyük bi iş değil ama sen çok araştırıyordun neden çekindiysen büyültürken sayfa sayfa geziyordun ;)
yalnız şu var İtalyada caddelerde bile modifiyeli araçlar görmek çok zor.Geçenlerde Fx racingten Marcello Türkiyedeydi.Biz googlede hatta alfa forumlarında deli gibi turbolanmış 156 motorları ararken adam bize fotoğraf makinasında ve laptopunda 10 larca gösterdi videolarını izlettiler.İtalyanlar zatennormaldede kendi içlerine kapanmış garip bi millet.Ülkelerinde doğru düzgün japon araçları yok milliyetçi insanlar.
he tamam.. yapabildigin en iyi dizeli hazırla o zaman 2-3 ay içinde..
ArBami kapistirionuz la:))
seninkimi geçer benimkimi :D
Ne oluyoruz yaa
Mtv de bi program vardi yada discoveryde arabalari alip yapiolar karsiliksiz..bride bnmkini yapsa ya ole:))
Nezmn gidiosn la
Ocakta daha vArmis:) kufur etmisler:))
Ya moruk bgun 1.7dti corsa ile denedm 1 2 3 ortalarina kdr bnm uc kotu yarim boy yapti 3te yol olsa yetisir gbi oldum yol btti:)) ama dvrler frkli onun ama sinir oldum kesin chip lazm ya:S
Önceki depoda 550km 'de ışık yandı bu depo 650 o kadar farkeder mi ya :D
Süren kişi benim ikisinde de bunda az klima açtım o kadar.
Murat, araba nasıl oldu? Baskı kaçırmıyor dimi?
kadirin turbosu 1749 danda dahada büyültülebiliyor.Hatta gt23 gt25ler bile o turbo için gerekli upgrade yapılabiliyor.
Ah para olsa okdr ilk hayalim bu motoru zorlamak snra bi evo almak ama daha var:)
Merak ettiğim bisey var.Neden herkeste bi atar gider durumları var ???
Abi 3 denemelik ömrü var 4. de araba gitmiyor kokuyor. ZAten sadece yazılımlada kaçırıyordu zamanı gelmişti onuda yapıcam yazılım yapılsın bi. aklımda 180hp var eğer 180 hp gideri olan bir aracım olursa çok mutlu olucam ;) Ama şu anda bile egzoz filtre yazılımlı halinde sadece turbo büyütüp turboya göre yazılım yapmadan 4 5 boy en az iyileşti araç. Umarım yazılımdan sonra istediğimi elde ederimde bu kadar emek boşa gitmez.
benimle denemek isteyen adam benim memleketime gelir aslanım ;)
Ne oluyor ya dün geceden beri herkesin bi deneme atarları :)
Var mı deneyen diycem ayıp olucak sonra 1.3 90bg :D
benım gene ilginç olarak algılanan sorularımdan bırı gelıyor :D -gaz pedallarıyla ılgılı olarak farklı modellerın farklı tepkılerı var ornegın ben 1.4 psa kulanıcısıyım cok memnunm super dıgerlerıne kıyasla gaz tepkısı cok cok az bassamda dırek hısedıorum arabada gene vectra 2.0dti var babamın onu kulanıorum azıcık bıle hızlandırmek gerekse nerdeyse dıbıne kadar basmak zorunda kalıorum cok gıcık bır durum bunun sebebı turbonun lag yapmasıyla ılgılımı yoksa elektronık bır durummu nasıl tepkılı yapılır??
benım aracta aynı dokununca tepkı yok bosta belkı ama vıteste yok :D alt devırler kotu oluor