tam swaplık motor 2.5 V6 TDI ahh ulen ahh![]()
maliyet yapılan iş ve yere göre 500-1000TL arası değişir yapılan işin kalitesi v uygulama yapan yerle alakalı
benim yer tavsiye etmem uygun olmaz diye düşünüyorum bu işi burada ve forum dışında güzelce yapan çok iyi kişiler var
motor ömrü diyorsun fakat ben 200000de yaptırdım sen düşün
zaten 198lerde aldım aracı bloklarda aşınma dahi yoktu
ileride yazılımdan dolayı hiç bir sorun çıkmaz , aracı kıracak şekilde yüklenmiyor yazılımda zaten
optimum fabrika değerlerini maximuma yakın değerlere getiriyorlar sadece bu
motor ömründe azalma olacağını düşünmüyorum ; motoru kucağa alırsam ileride söylerim
yalnız kurum dahi yoktu araçta aldığımda şehirler arası iş için kullanımdan dolayı ; şimdi ise iyi kurum bağlayacağımı düşünüyorum ilerde bol dumanlı geziyorum çünkü köfteci spec![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
yaz geliyor araçta oynamalar yapmayı düşünüyorum chip te dahil peki birşey daha sormak istiyorumdizel araca blow off taktırmak zararlımı ? turbonun ömrünü uzatırım diyede düşünüyorum blow off takarak ama kararsızım , zararı varmış galiba hep kulaktan dolma bilgiler duyuyoruz sizler bu işlerde daha tecrübeli olduğunuzdan bilginizi alayım dedim kafama takıldı ?
orjinalın kalkışı aman aman hızlı değilmiş ağırlıktan dolayı ama 310 torktan dolayı süper ara hızlanma değerleri alınabilir![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
zamanında video çekmiştim 0-100 km/h 9-9,5 sn ye yi buluyor , bu halde bile benzinli araçları geride bırakıyorum
açıkçası birazda sesten dolayı takmayı düşünüyorum ama araç motor ısınınca hafiften blow off sesi veriyor katalizatörünü yurt dışında boşaltmışlar galiba egzos ta ısınınca ses çıkarıyor
denemelik 110 bg lık focus aranıyor![]()
oda olurbursadan 105 lik meggy veya 110 luk focus aranıyor
![]()
Ya blow taktirma hocam valla sklyo insna benim eski aracimda vardi 1.3 cdti. Turbosu kucuk oldugu icin lag yapiodu. Benzinli saalam turbolu araclarda hay hay onun turbo omrune zaten yarari var.
Bide surekli gazliyasin gelio. Mesela benim aracin cuff lamasi icin 2000 devire gelmesi lazimdi. Surekli gazliodum adami tahrik edio yau![]()
burak, 63 lük çekerim ben senin yerinde olsam ilerdede bi downpipe yaparım 70 lik komple 70 e dönerim üstüne yazılım güncellerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)