Partikül filtreli araçlar duman atmazlar..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bnm araba 5 30da yag kacırır herhalde10 40 a devam ben
ztn bı yerden hafıf damlatıyoda henuz cozulemedı sanzumanın sokulup oralar temızlencekmıs ole bakılcakmıs nerden gelıyo dıe:S
eklenen linkteki toledo 110 hp olan versiyon.. 150lik oldugunda TDI harflerinin hepsi kırmızı oluyor..
chip ve egr iptali öncesinde aracın motorunu tüm kurum pislik ne varsa hepsinden kurtarmak , tüm günahlarından arındırmak için gereken işlem nedir?? motorun içi , emme ve egzost manifoldu haricinde nereleri kurum yapar ?carbonclean sadece motor içindeki kurumu mu temizler?
Bide elektronik olarak egr yi iptal ettirmek mekanik olarak iptal ettirmeyle aynı işlevdemidir fiziksel olarak?yani elektronikte de tamamiyle kapanırmı o geri dönüşüm olayı??
Ben bugun servise bıraktım, debriyaj degisimi icin...
Carbon clean + Enjektör temizligi + Manifold temizligi yapılacak cicek gibi cıkacak insallah
Daha önce yaptırdım cok faydasını gördüm, özellikle manifold temizligi bildigin kurumu döküyor arabadaki, mis gibi oluyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
abi belki okumuşsundur , ankarada çekişle ilgili sıkıntı yaşayınca debriyaj baskı-balata değiştirdik.Orda yapılan genel kontrolde intercooler da ince bi yağ kaçağı olduğunu farkettiler.Dün geldim İstanbula yarında kia servisine gidicez intercooler vss sorunları göstermek için.
O sırada da arabada pislik namına ne varsa söküp atalım ; chip e hazırlık olsun istiyorum.
Enjektör ve manifold temizliği carbonclean işlemi beraberinde paket halindemi yapıldı yoksa ekstra istek üzerinemi yapılıyor?Ne kadara mal oldu üçü?Fiyat makulse ve fiat harici araç ta alıyolarsa bende yaptırabilirim.Salıya kadar işleri hızlandırırsam bu gazla chip e kadar halledeyim diyorum aslında ama kısmet.Sonrasında uzun bi yol yapıcaz inşallah.
Valla debriyaj 480 dediler, öteki ücünü de sıkıstırdım araya 600e bagladım.
Normalde 60 enjektör temizligi 60 carbon clean olması lazım, manifoldu hatırlamıyorum benim 1 tanesi bedavaya geldi kısacası
Ama performansta ciddi fark göreceksin yaptırırsan, araba yeniden dogmus gibi oluyor
Intercoolerda kacak varsa o da performansını cok düsürüyordur, onu hallettir hemen iyi olur.
Servise de sorarım yapıyorlarsa haber veririm.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
saol abi , dediğim gibi önce sağlıklı hale gelsin , problemsiz olsun , ondan sonra gidicem üstüne inşallah.Artık dizele ne kadar yapılırsa.Gerçi km çok değil , 70k yeni oldu ama ilk aldığım zamanlar yapılan bi haftalık egr iptali denememde bile ne kadar kurum çıktığını gördüm.Acayip kurum topluyo motor.
bazen yazabildim fakat aracımda çok büyük sıkıntılar yaşadım bu sayede ne gerekirse yaptım desem yeridir.
fakat herşey üst üste geldi bi kere yaptık artık. turbo bile değiştirdim. bursada iyi ustalar vardı bu sayede bursaya gelmiş iken bu işe girişip ne odluğunu öğrenmek istedim.
tesadüf üzerine beni aracın aynısını bulduk 69 bglik ve yan yana gelerek rolling yaptık.
karşı tarafın aracı orjinal benimkinde ise chip+kat iptali+düz boru vardı ortalama bg gücü ama inanmadım 102 vermişti.
3. viteste yürüdük deviri bitirene kadar yarım boy fark oldu
4. viteste yürüdük deviri bitirene kadar 1 boy fark atabildim.
ve son olarakta güç kaybından dolayı 3500 devirde vites atarak rolling yaptık ve 1.5 boy atabildim. ve ertesi gün yetkili servise gidip beyne reset attım ve bu sefer öyle denedik
sonuç ise geçildim ve sinirden girdim sanayiye kimi gördümse baktırdım. ve sonunda bi arıza bulabildik ama sadece bulabildik oda ne mi? turbo 1560 basıyor basıncı düşük ustaların söylemesine göre minimum 1800 küsür olması gerekiyor dedi. turbo yeni değiştiği için valfi iptal edip denedik 1650 bastı ustanın demesine göre 2000i görüp arıza ışığı yakması gerekiyor ama oda olmadı
-hortumlar kontrol edildi.
-demimetre denendi
-intercooler kontrol edildi kaçak var mı diye?
fakat yine olmadı öyle bi araç çekişten düştüki anlatamam bakalım bulabilecekmmiyiz.
-
GOT DİESEL&TORK
o normal basınç değeri bendede 1-2 değer aşağıda çıktı ama öle aşırı bi fark değildi atıyorum normal olması gereken 1800 ise bende 1790 küsür falan çıkıyordu ben turbodan şüpheleniyorum 87 binde aracım enjektör temizliğinde bu sonuçlar çıkmıştı bence ilk bi egzoz manifoldunu açtır bak çatlak vs yada conta tam oturmamıştır bunlar geliyor aklıma ilk basınç oluşmamasında sonra bide emme tarafındaki conta kelepçe tekrar bi onları kontrol et ki bence sen bunlarıda yapmışsındır bende bu aralar gazihana uğramayı düşünüyorum bu değerlerden dolayı hatta istersen benimlede stock halinle deniyebilirsin o sırada benimki zır stock 75 lik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)