kasıntı kaldıgı yerden devam ediyo :D yaw cidden biri elimden :D tutsun yol gostersinde yapalim
Printable View
cahilligime verin benim de büyük turboya geçmeden dp yapmanın manası varmıdır ?
turbonun yeri musaitse olabilir duz boruyla devam ettirmek :D downpipe turbo egzoz çıkısındaki katalitiginde sonuna kadar devam eden boru bunu ne kadar duz ve genis olrsa o kadar iyi olur. eksigim yanlisim varsa :D duzeltsın arkadaslar
turbonun bosaltimini ne kadar rahatlatirsan turbo lagin azalir daha erken dolar :D az da olsa basıncın artar die biliorum ben
130luk caravelleye yapılcak olan işlemler nedir ufaktan bizde güç alalım artık :D s
sonra dizel geceleri yapmak lazım yetti artık vti-tayyar rolleri :D birazda dizel power olsun :D
1.7 leri bilmiyorum ama 1.3 1160 kg olarak geçiyor.
bende eski gsi kullanıcısı yeni cdti kullanıcısı olarak full stock camlı koltuklu kamyonet kullanıyorum :D
yakıttan oldukça memnunum motora hiç bi şekilde girmeyi düşünmüyorum.ama egr iptali+emme temizliği planlar dahilinde :)
Ciddi sakin kullanımlarda min.13-14lt.civarı güce,ağırlığa,hacime göre ekonomik sayılır gene:D Sürekli performanslı kullanımlarda biraz fazla yaktığı bir gerçek ama değer bence.
http://www.dieselpowermag.com/index.html
Bu siteyi takip edebilirsiniz,kaliteli araçlar,makaleler v.s mevcut..:icon_tup:
Doblo 1.9 JTD ELX :) sadece kutu içi flıtre var
Ekledim Alican. Kat iptali sonrası Tüketim nasıl oldu beyler.NŞA'da düşmesi lazım ama daha kolay devirlendiğinden gaz ayarı kaçabilime ihtimalide var tabi.
valla bi zamanlar powerbox, chip tuning ve kat iptali yapılmış bi dizel fusion sahibiydim 135 hp olmuştu artık atmosferik benzinli ile devam ediyoruz :)
Araç 2004 model ve yaklaşık 38.000km de turbonun milinde balans var araca chip düşünüyorum fakat balansdan dolayı bir sıkıntı çıkıp çıkmayacağından emin değilim.
çıkması kuvvetle muhtemel daha doğrusu çıkacak sıkıntıyı erken yaşayabilirsin. Bu arada bu mildeki balansı nasıl tespit ettin ?
Seat Ibiza Cupra 1.9 TDI standart 160 hp. (Egr iptali+Kat iptali+PS Chip Tuning) Şu anki gücü 210 hp 440 Torque Dyno çıktısı mevcut.
Hoşgeldin uğur ekliyorum listeye. Aşama aşama yapılan modifikasyonlar sonrası gidişteki farklılıkları yazarsanız hangi devir aralıklarında neler değişti gibisinden daha güzel olur. ;)