aslinda direk 70lik boru paklar bizi de :D ben 2 tup koydum susturcuyu kesip yinede ses vardi ben :D sese gelemiorum en azindan turbonun agzindan altta ki sprale kadar bi 70 lik boru koysam :D nasil olur
Printable View
aslinda direk 70lik boru paklar bizi de :D ben 2 tup koydum susturcuyu kesip yinede ses vardi ben :D sese gelemiorum en azindan turbonun agzindan altta ki sprale kadar bi 70 lik boru koysam :D nasil olur
evet o arayı genişletsek iş görebilir :) ses biraz daha tok gelebilir :rolleyes:
Benim Araba ruhsatta 1175kg olarak geçiyor.kullanma kılavuzundada 1150kg falan yazıyor zaten.Video eklemek yasak değilse ekliyorum egsoz ve blow off vidyolarını ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XjAB8VIV9l8
http://www.youtube.com/watch?v=Lei0nSnLWEA
Benimde kattan sonra orj. boru dvm ediyor, ön dingilden sonra düz 60lık var. Spirali değiştirmem şart mı acaba? Kattan sonrasını da 60a tamamlarsam sanırım asıl performansı orada alırım:rolleyes:
ne dersiniz?
spiralin içi boştur muhtemelen ibo akışı hızlandıracak kadar bi değişim olacağını zannetmiyorum. Kat iptali yerine koyduğun boru kaçlık? eğer 60 lıksa bi tek spiral kalıyo oda kalsın öyle ;)
bendede bi ısı kalkanı vardı nereye bağlı tam dikkat etmedım öyle bi durumda kesip biçme yapabilirmiyiz acaba
ay sonunda kısmetse arkadasımın 1.3 astra sına dreceli koyuorz.bnunla beraber chip ve blowda gelicek.suanda egsantrklerden haber bekliorz gelmesni:)bgunde egr sini beynden iptal ettk.ve katı bosalttk:)
2003 Seat Ibiza 1.9PD TDI
Hakan Parlak chip tuning
AlienTech PowerGate OBD Programmer
VNT17/22 Hybrid Hammer Head Turbo
Seat Sport Eurojet Front Mount Intercooler
Aluminyum Intercooler Boruları ( Max 90 derece kıvrımlı potsuz)
3 Bar Map Sensor
Cupra Inteke Kıt
Kerma Race Pipe
Green Kutu İçi
Oil Catch Can
Mocal Fuel Cooler
Mocal 86 derece Termostatik sandwich plate
Samsung 16 Row Oil Cooler
3” Crom Downpipe
2” Crom Exh. Pipes
De-Cat
De-Egr
De-Silencer
Hks SSQV2 Blow Off
CRM91 Electronic Switch
Pierburg selonoid
225hp Dyno sonucu var
Maşallah Elinize emeğinize sağlık..
Ama..
Boşuna uğraşmışsınız be kardeşim..insanlar bi chip bi eksozla o gücü alıyorlar..
Kütahyanın gülü..o katı sokcen yerine düz boru koycan..kat boşluğu eksoz gazının hızını kesiyor..