peki 1.7 dti de sadece chip ile max. ne kadar güç alınabilir?bide 2.el 1.7 dti alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Teşekkürler.
Printable View
mehmet abi cevabını okudum wrxsti nin telden ; ama internete giremediim için yazamadım.Burağın 1.5 vgt erasıyla denedik haftasonu.normalde hayatta şansı yoktu .hem güçsüz hem kmden dolayı sağlıklı değil hemde ağırdım(hem ben hem araba:D) , bide 17 jantlar vardı.Ona ramen güzel gitti ceratom..ama standartından dahi korkulur eraların maşallah.
ben özelliklede aracın sağlıklı gitmesini istiyorum.onun için yazdığın işlemlerin tahmini tutarı civarında bi bütçeyi ayarlamaya çalıştım bikaçgündür ***** öğrenci bütçesi ama hallettim gibi:D
Bahsettiğin manifoldu söküp yıkama + Carbon Clean , turboyu çıkartıp VNT kanatlarının kumlanması + turbo tamir takımının değiştirilip ses balansı yapılması işlemleri için ne zaman müsaitsen gelmek istiyorum yanına.
Carbonclean + manifold uzun sürmez diye tahmin ediyorum ama turboyla alakalı işlem uzun süreli bi işmidir?beylikdüzünden geleceğim için soruyorum ,erken gelsem dahi arabayı bırakıp ertesi günler almamızı gerektirecek bi işlemmi?
herşeyi yaptıktan sonra aracı rahatlattığımızda yazılımla birazdaha oynayıp birazdaha yükleyebilirmiyiz aracı?(tehlike sınırlarına getirmeyecek şekilde biraz daha yüklenerek ,,,duman vss hiç problem değil)
çarşamda-perşembe müsaitmisin yoksa tatil dönüşümdemi geliym yanına abi?
tamam abi çarşamba telefonla görüşürüz inşallah.Bu arada dyno çıktıları için mehmet@gazihan şeklinde olan mailine boş msaj attım ama başka bi mail kullanıyosun herhalde.
saracoglu__ahmet@hotmail.com mailim.
Yavuz abi simdi bu carbon clean manifolduda tam olarak temizliyormu...Yoksa ayrıyetten acıtırıp temizletmekte fayda varmı ..Aynı olay enjektörler icinde gereklimi..
Bunların hepsi ayrı ayrı sökülüp temizlenip en son carbon clean yapılmasımı en sağlıklısı...
Bizimkide 90binde..Aracın gidişi tepkileri hissedilir derecede azaldı...Yaptırmam lazım benimde
Hepsini ayrı yaptırmak tam sonuc veriyor, yoksa sadece carbon clean cok bir ise yaramıyor.
Manifold icin de enjektörler icin de hepsinin acılıp sökülüp tek tek yapılması dogru olan bence.
Peki bunları ayrı ayrı yaptırdıktan sonra carbon clean'a ihtiyac varmı...Egr'deki kurumlarıda hallediyormu?
3ünü beraber yaptırmak en faydalısı olur ;)
Ne kurum varsa atıyor :D
3 ü bi arada combo paket :D
emme manifoldunu söktürün kuvvetli bir kimyasalla temizleyin. Kurum felan uğraşmayın pompaya pislik mislik tıkanabilir bence CCle uğraşana kadar manifoldları sökerek temizletin Şuda var ben 40 k da katalitiği iptal ettiğimde herhangi bi çap daralması söz konus değildi. geri son 1.5 senedir GTL kullanıyordum yazılımlı halimle :) egsoz manifoldunuda aynı şekilde söktürüp temizletmek en güzeli toplam maliyet emme için 100 TL egsoz manifoldu için( turboda sökülebilir) 150 TL karar sizin