sen turboyu büyütecek misin?
Printable View
sen turboyu büyütecek misin?
benimkinin şanzumanını tasarlayan korelilerin kolu bacağı kırılsın:D
1350KG
2. vites 60
3. vites 100
4. vites 140
5. vites 185
6. yok... :D:D
Hiç düşünmemişlerimi'' bunu alan adam uzun yol da yapar , 160 170 de bi kafa ütülemeden gidebilisin , devir çevirtmeyelim adamlara o kadar '' diye anlamıyorum.
Ama oranlar hemen hemen aynı , kilo da aynı ,( arabanın 25 kilo fazlasını kendi kendime fazlasıyla telafi ederim ben:D ), bi gelişimde deneyelim keyifli olur.6 yasak ama:D
2- 90
3- 140
4- 205
5- 250
6- ? allaha emanet :D
nasıl oranlarım bi dizel araç için ? :D
valla iyisinizyine ben 3.te 110 geçemiyorum bile :)
Simdi muhabbetinizi bolcem bsi sorcam :D
Downpipe nasi bi ses ortaya cikartio. Bi arkadasimda audi var a.4 turbo ona down yaptirmis araba gazdan ayagini cekince cufluyo ama kalin bi cuf fos gibi. Dizel aracta nasi bi ses cikartio ufleme die biliorm ama dizellerdede foslama yada gulugulu yaptiriomu ?
filtre sesidir o muhtemelen.
Katalizorun kestiği sesleri duymaya baslarsınız downpipe sonrası..
VGT kanatları hızlı açı değiştirdiğinde eksozda bi cuff lama olusur..
Motorun nefesi yetmedikten sonra 300 yapabilse nolcak..
Once o hızları kullanabilmek lazım.
arkadaşlar bilen uygulayan birileri varsa yardımcı olsun lütfen.
Aracımda egr iptali yaptım conta yaptırdım kapattık. 1 gün kullandım çok az yüklendim çünkü arabanın ayarları daha bitmedi sadece getir götür için kullanıyorum pek zorlamıyorum. 1 gün sonra egr valve ve sensöründendi sanırım 2 adet arıza verdi. Egr iptal eden arkadaşlar bunu yaşadılarmı yada bilen eden varmı nasıl engelleriz bunu. Şimdilik sildik ve yanmıyor fakat gene arıza vermesi muhtemel.
abi önemli olan o hızları kullanmaktan çok uzun yolda 130 140km civarı aracın serettiği devri düşürebilmek benim için... ayrıca son hızım olan 180 civarına gayet çabuk gelebiliyorum , nefeste bi problem yok yani:D
murat benim chipten önce bi haftalığına bi mekanik iptal maceram olmuştu mahalledeki ustamla.Senin de söylediğin gibi sac contayla yaptık ama kalkar kalkmaz arıza verdi araç , (aynı şekilde aynı ustayla yaptığımız c3 iptalinde bi sıkıntı yaşamamıştık zamanında) ,, silmemize ramen tekrar yaktı , bi hafta kullandıktan sora contayı çıkarttık...Sonrada mehmet abi chiple birlikte elektronik iptal etti.