al bi dyno arda servet değil ya. Biliyorum pahalı ama Madem bu işten para kazanıyorsun yatırımınıda yap bence.
Printable View
al bi dyno arda servet değil ya. Biliyorum pahalı ama Madem bu işten para kazanıyorsun yatırımınıda yap bence.
Aslına bakarsan biz egzantiriği izmirde bi punto dizelde kullandık.Stage 5 uyguladığımız arçata.Onda araba çabuk devirledndiği için üst devirlerdede uzama vardı .Zaten stage 5 turboda ne olursa olsun yazılım şart olduğu için alt devirler canlıydı 1.7 barda kullanıyorduk.Normalde 1.54 bardan sonra araba safe moda geçiyor fazla basınçtan dolayı bunu bi kutucuk yardımı ile yanıltıyoruz.Alt devirler baya bizim için canlı oluyor.Bizim puntoya taktığımız düşük derece olan kendi egzantiriğimizi gönderidp işlettiğimiz.Yani şu devirde şöyle diyemiyorum çünkü stage 5 te bir sürü parça uyguluyoruz.Ve erkekçe söylemek gerekirse stage 5 oldukça bizim için uzun ömürlü olmadı.İlk bittiğinde gayet güzeldi sonra biz enjektörlere müdahele edilmesi üzerine bi pompacıya bıraktığımızda aracı aldıktan sonra piston erittik.Motoru söktüğümüzde 2.piston erimişti büyük bi ihtimalle pompacıdaki bi hatadan sonra oldu.İtalyada Marcello bu enjekör sorununu aştı ama parayı gönder malı göndereyim diyor.Taktiğini söliim diyor karşılıklı çıkar ilişkisi içindeyiz :D
Yani egzantirği şu şu devirlerde hissediyoruz diyemem ama bana kalırsada üst devirlerimizin canlanmasında büyük rol oynayan faktörlerden biri oydu.Bidahada elimi zaten egzantiriğe sürmedim Marcello lazım diyor babam italyada colomboda işlettiriyor kargoluyor ona tabi oda hala blmiyor onların colombo olduğunu :D
Murat abi şöyle soliim.Benim asıl işim turbo tamiri turbo satışı.Ben bu işlerle artık malesef uğraşamam herkes kendi işini yapsın ..Ben turbomu yapayım chipimi yapayım yeter bana zaten turbo işine yetişemiyorum. .Boost Tech garajı kurmuştuk belki hatırlarsın sonra biz garajı çok sevdiğimiz bi ustamızla yürütmeye başladık sanayide.Artık onlar uyguluyor onlar kazanıyor Müşterilerimizide ona yönledirdik gidiyoruz akşamları yardımda ediyoruz.Arda turbo ver diyor ben turboyu verip geçiyorum.Eğer benim elimde olan parça varsa yada imkan onlara verip geçiyorum.Parayı onlar kazanıyor vamagtan bi dyno için mailleşmelerimiz var .Arda biz daha bu işi yürütürüz diyorlarsa onlar alsın.Benim motorda bilgim bi yere kadar onlar başarabiliyor onlar yapar ama tabi gene gidip kendimde liftin başına geçip arabayı söküyorum takıldığım noktada yardım ediyorlar.
Ben bundan sonra hybrid turbomu yaparım Dr ecudan yazılımı alırım. Bakarım keyfime .
Ama 2.5 tdi ve 1.9 tdi grubunda şuan harbi güzel şeyler yapmaya başladım yakında onlarıda paylaşıcam .Birde 1.6 dizel fiat grubuna şuan turbo hazırlıyorum.Çarşamba günü test aracımız gelicek sökücez turbosunu takıcaz bizim hazırladığımızı.Bayramdan sonra kısmetse paylaşırız.
amatör olan bizler dizel modifiyesinin sadece chip, manifold ve hava filitresinden ibaret biliyordum ama şimdi ise sınırın olmadığını görüyorum. aslında eski kasa dizeller nasıl olur 1.9 tdi ama bg düşük
dizele nos basan varmi aramizda :D
mehmet gazihanda vardı :)
ya bızım arac 160tan sonra kesılıyo agırlasıyo 1.9 motor bıde:S chipten yaptırınca nekdar fark eder bu durum
max. sürat çok değişmiyor hemde hiç diyebilirizaslında
max surata cıkma suresı onemlı benım ıcın ztn sureklı top sped yapamıosun yol duz oldumu 190 basıo yeter o bıze:D ama soyle 160a kdr daha serı olsa ıı olur:D
aaa öyle çok iyi mesela benim 130 kadar süperrrrr
0 100 um 11.5 sn benım ama 0 100 yetmıo tabı en azından 140 150 e kadar daha ıı olmasını ısterım
yok ya okdr detaya gerek yok aıle arbaası ıcın chıp keser dıe umuorum benı :D araba bı tek benım olsa turbo buyutmeyı dusunucemde malesf:S
o dedıgın kısının yerı nerde ıst demı?
:d ya yazlımlarla pek seyım olmadıgı ıcın bıde yenı uye sayılırım tanımıorum :)