Gelin abiler izmire dizel meeting yapında gelmeye çalışalım :D
Printable View
Gelin abiler izmire dizel meeting yapında gelmeye çalışalım :D
206 HDI (2006)
Kat İptali
MadMax Amatrisör Seti + MadMax 3,5cm Yay
Abart Egzoz
Niye kimse benle denemiyor :D
Stock arabam 114 paşaoğlu beygiri verdi bu arada hava 33 dereceydi, hazır aklıma gelmişken
81 kw den 110 hp reel değer.
Ahahaha actırdın dibine kadar tabii kötü gider mi? :D
Deneriz bi aksam, wasgate hic elletmedim ordan da biraz basınc acıyım mı? :p
Siz 115-120hplerdesiniz bari ben de 100 üstünü göreyim biraz :D
Tolga da gelir 3lü deneriz :)
Tarıkla deneseydiniz ya :)
Aracım Palio Multijet (van grubu)
Birmot yada herhangi bir FİAT yetkili bayisinde 60.000km bakım fiyatı kaç paradır bilen varmı??
Aracın tüm filtreleri ve yağı değişecek. Bunun yanında carbon clean ve emme-boğaz temizliği öneren varmı? Araç karma kullanımda 16.3 kuruş falan yakıyor.
350 TL civarı olabilir, ara bakımlar yani 10binde bir olanlar 150 civarı tutar.
Ana bakımlar 350-400 falan tutuyor. Tabiki punto icin bahsediyorum albea palio daha uygun olabilir bazı seyler.
Carbon clean bakımla yapılınca 40 TL idi ama asıl fiyatı 60 TL, manifold temizligi vs de öyle fiyatlar. Ama kesinlikle öneririm.
kim ne derse desin işini şansa bırakmayan mehmet gazihana burdan teşşekkürlerimi iletiyorum. aracımda okadar soru işareti vardıki dyno sistemi ile resmen bütün sorulara cevap verdi.
ustalarımızın geleneksel olarak sorun olabilecek şeyler turbo, intercooler, enjektör gibi yerelere atıyorlar fakat mehmet gazihan hiç birini dinleyemerek öyle bi parçalar denediki hiç üşemenmeden meraklı gözler ile soruna yorum yapabildi. ve haftaya kendisini ziyarete gidicem inşallah
Chipli 1.3 combonun 0'dan 140'a kadar 1.9 kediyi geçme olasılığı nedir ?
1.9 kedi cok fena gidio bence kafa kafaya olabilir. Tabi kilo farklarini bilemiorm :D
biraz zor gibi düşünüyorum ama yanılırım inşallah
peki bu 105 lik caddylerı bnm megane 1 - 1.9dti 100 bg. ile karşılastırsak sonuc ne olur drag roll =?