Zincirin en zayıf halkası turbo..
detaylı bilgiyi dizelim.com da okuyabilirsin
Printable View
Zincirin en zayıf halkası turbo..
detaylı bilgiyi dizelim.com da okuyabilirsin
aşırı yükleme yapmaak mesela +32 hp veren var onda da turbo sorunu çıkarırmı ?
%20 herzaman güvenlidir..
küçük bi not daha iletiyim
V TDI larda turbo basıncını erken yükseltince vuruntu oluşuyor ve kol yatakları pul pul dökülüyor.. Kaliteli bir Map kullanmak gerekli..
yazılım yaptıracaksan yada dusunuyorsan , öncesinde bi deneyelim. 0.100 m bnde 9 sn civarı.yazılım sonrası nasıl gittigini daha iyi anlarsın..
v tdilara ben büyük turbo hazırlamıştım.Gayette güzel oluyor.Yüksek turbo basınçlarında ama malesef turbo wastegatesi arıza yapıyor.Buda problem değil.İstenildiğinde Mehmet abinn dediği gibi çok ciddi güçler alınabiliyor.
passat 1.9 TDI
110 hp 235nm torq kat iptal ( chipten sonra tahmini 150 hp 320nm olacak yakında =) )
Opel Corsa 1.7 DTİ
75 HP 165nm tork EGR Kat iptal orjinal çapta düz boru.
ben yok diye biliyorum.
1749v var die bliorm geven bnm turboyu arastirirken bi sitede gormustm
Arkadaslar gecen hafta chip yaptk yazilimda egr iptal oldu mekanige gerek varmidir?birde bosch servse gdip enjektorleri temzletmelimiym yada kontrl
http://img801.imageshack.us/img801/2673/kadyr0805.jpg
birde geçen sene yanı 7bın km once suan 115 bınde.subap egmıstık motor bukadar kurcalandı resımdekı halı gıbı.sızce kurumlara el atmıslarmıdırlar :)
Kadi hele bi destur de yaa.....
Daha kaç km yaptın yazılımlada neyin temizliği neyin kontrolü. ZAten 7000 km önce temizlendi demiştin tamamdır başkada bişeye gerek yok. !5000 20000 de bir carbon clean yaptır tamamdır. RAhatca bir araba acaba bişey olurmu korkusu duyup durma :D:icon_tup:
Mork gerckten temzlendigini blsem sey yapmam temzlendmi acaba pskolojisindeyim bn..bn enjktr temzledklerne pek inanamiorm oyuzden diorm bosch dizel servse bi gotrsem baktrsam illaki temzlndyse anlar adamlar solerler bana dmi?