beyler kat iptalini herkez yaptırmış gördüğüm kadarıyla .Muayenede durum nedir şafak sıkıştırmaya başladıda :)
Printable View
beyler kat iptalini herkez yaptırmış gördüğüm kadarıyla .Muayenede durum nedir şafak sıkıştırmaya başladıda :)
ayıkmazlar corollanın olayına :D
bencede :D tipten kaybediyo civic olsa kesın bakarlar. O yuzden seviyorum arabamı çok ilgi çekmiyo fazla güzellikte başa bela her anlamda :D
bizim arabalar hondadan güzel olm :D
çirkin lan almasın kimse çaktırma ;) :p
bulursam kırmızı D4D yapıştırabilirim daha karizmatik oluyor :p gorende bg ler havada uçuşuyo zannedecek :)
ben daha yeni yaptırdım muayeneyi bir sorun olmadı. ama muameleci yakın bir arkadaşım var ona verdim arabayı o götürdü. hatta tavanda siyah folyo bile vardı :D
Hmmmmmmmmmm iyi tırsamaya gerek yok :D yaw zamanım yok ansını satiyim yoksa umrumda olmaz hem flansşlı yaptıracaktım vesile olmuş olur :p tövbe tövbe ağzımdan yel alsın geçiyimde muayenden :p
internette bir araba var kafamı çok çeliyor. yakınınızda arayan varsa tavsiye edebilirsiniz. 4 bin lira gibi bir paraya, km de 17-18 kuruş yakan 250 hp lik 460-470 nm torkluk bir canavar yaratılır valla
gri leon dan mı bahsediyorsun dou da ona bakıyor bu aralar :) eğer oysa benimde çok hoşuma gitti
1.9 tdi sport olan demi orjinal 150 hp. cupra tampon cupra jantı falan var.
aynen :) tam projelik araba bakalım dou alabilecek mi yabancıya gitmemiş olur en azından :)
valla dou alırsa iyi baksın arabaya. bakarsın yarın bir gün bizde ondan alırız. ben sahibiyle görüştüm turbosundan ıslık sesi geliyor demişti. büyük intercooler, büyük turbo, yazılım, egzos sitemi, cai 250 hp olur o araba
kat iptali varsa o ses normal turbo ıslığını biraz daha duymaya başlıyon. bende öyle olmuştu kat iptalinden sonra. yeni yazılım gelsinde bi dynoya çıksam çok merak ediyorum ne olcak sonuç :rolleyes:
Combo 1.3 CDTİ
Orjinal 70bg
Gazihan-ACT yazılımıyla
90bg ..tork 170 nm çıktı ama inandırıcı gelmedi :)
NOT:Fan açılmadı açılınca ne kadar farkediyor bilgim yoktu.
OMD okumadı birde :(
bunlardanda torkun yanlış çıkması farkeder mi?
1.6 dizel pejo 307 110hp torkunu hatırlamıyorum, neler yaptınız neler aldınız?