aynen kanka saygısızlık yapmadan olması laazım tabıkı yarı cıddı olarak konusulursa bır sorun olmaz :o
Printable View
benım gene ilginç olarak algılanan sorularımdan bırı gelıyor :D -gaz pedallarıyla ılgılı olarak farklı modellerın farklı tepkılerı var ornegın ben 1.4 psa kulanıcısıyım cok memnunm super dıgerlerıne kıyasla gaz tepkısı cok cok az bassamda dırek hısedıorum arabada gene vectra 2.0dti var babamın onu kulanıorum azıcık bıle hızlandırmek gerekse nerdeyse dıbıne kadar basmak zorunda kalıorum cok gıcık bır durum bunun sebebı turbonun lag yapmasıyla ılgılımı yoksa elektronık bır durummu nasıl tepkılı yapılır??
benım aracta aynı dokununca tepkı yok bosta belkı ama vıteste yok :D alt devırler kotu oluor
Benim corsada oleydi bas bas gitmio :D:D
turbo dolunca kendıne gelıor:D
giden araban mı var derdin var arkadaş ben bunu bilir bunu sölerim sayın emirhan sipahi :D
:D olm hevesimi kırma lan.
En temizinden kurcalıcaz dur bakalım :D
bizim bu 2.5 v6 tdi lere chip yapan varmı bildiğiniz ? yaptırmak amaçlı sormadım, yapılan bildiğiniz yapıpta nasıl bir güç aldı ne gibi + lar oldu araçta
Pschiptuningin siteye bak illaki yaziodr senn araba:)
Wimmer Rst nin verileri bunlarda
A6 2.5L TDI V6 110kw
150PS 310Nm 25kw / 34PS 375 Nm
şuandabile 0-100 8,5 sn civarında yakın zamanda video çekip koyucam 0-100 ve 3. vites 50 km/h da yürümesini gösteririm gerçi 3. 50 tam doldurmuyor 1,950 civarnda oluyor devir ama 2,200 devire geldimi çok canlanıyor araç birkeresinde Q7 3,0 tdi ile yürüdüm ışıkta 130 a kadar arkamda idi 140 arka kapı 150 yan yana geldik sahil olduğundan tam viraja geldik gazı kesince o quattronun avantajı ile öne geçti daha birçok denemelerim oldu ama tam tamına dizel de eş değer araç Q7 oldu
barbaros abinin yazılımıyla o araba 182de kalmaz ;) benim arabam 130dan 178e cıktı ;)
Sagliklimiki:)
bikaç geliştirmeyle 240 hp ye kadar rahatlıkla çıkartılabilir..
Yakıt sisteminin kapasitesi çok yüksek..Turbo narin TR de çabuk kırılıyor ama halledilebilir..
Ciddi EGR problemi var. Nefes alamıyor motor.. Sıksık CC öneririm
+90 çook güzel rakam gerçekten , egr iptalimi yapmak lazım ? turbo çabuk kırılıyorderken.. ona nasıl bir çözüm bulunur ?