down pipe falan istersen işçiliği güzel olan egzozcularda yaptırabilirsin.
Wastegate turbocularda bulunuyor.Yanıltıcılar trde sınırlı kişilerde mevcut
Printable View
Yahu 3000 dd civari vites attirinca yani arabaya yuklenince o devirlerde vites attirinca turbodan cok hafif bi cuflama yada tislama sesi geliyor baskasi pek anlamaz ama boyle seylere kulagim cok acik arabayi surekli ben kullaninca bu ses normalmidir?
yanlış mesaj :)
Banami:)
Ya daha onceki arabamda gelmeye baslamisti turbocu dedi az bisi kacak var performansta kayip yoksa artinca bakariz demisti bunu daha sormadim hic
yok sana değil. egeturboya ozel mesaj atıcaktım yanlışlıkla buraya atmışım:)
ozellikle sokak arasından yada yankı yapabilecek yerlerden geçerken o ıslık sesi gibi ses geliyor. o kadarı normal diye biliyorum.
arda cevap vermeli buna:D aslında hosuma gıdıyor bıraz daha cok çıksa cufluyor dicem :D
Accent 1.5 crdi
büyük turbo
filtre kiti
60mm downpipe
60mm komple eksoz
BoostER Performance remap
guzel bi arac oldu yakında videolarımız gelir :) yaklasık 180 hp civarlarında.. yakın zamanda 200 hp, sornasında da 250 hp insallah :)
Üstad ne kadar büyük turbo? stock neydi ne taktınız? Detay pls! :) Ama araç çok farklı bir karaktere büründüğü kesin. :D
Merak ettigim bisi var pd motor passat ile cr bi sonraki kasa b6 passatin motorlarindan hangisi daha saglam daha dorusu hangisi motorda mekanik oynama yapilmadan ust guclere dayanir?
Bu konuyu okudukça gaza geliyorum :D
4 tane mazot pompası olan kaç tane dizel motor var ki :):)
dizel motorlar doğası gereği yüksek sıkıştırma ve detenasyona dayanıklı üretilir. pistonlar, kollar ve blok zaten oldukça dayanıklı stock motorlarda bile. yüksek güçlerde yaşanıcak sıkıntı basıncın doruklarına ulaştığınızda silindir kapak contanızın sünen saplamalar sonucu yağ ve suyu birbirine karıştırması olacaktır. buda problem değil ARP dizel araçlar için saplama üretiyor. oem conta ve arp ile bu sorunda çözülmüş oluyor :) motorun mekanik kısmından pek korkmayın
stoc internal PD130 a 3 bar basıncın uzerine freeflow NOS basıp bir yarışda 2 tüp bitirdigim halde aynı arabayı arabanın koltuklarını v.s. toparlayıp yarış pistinden tatile gitmeyi açıklamış arkdaş..((:
Evet ayrı pompa yok :) 4 enjektor 4 göze pompa gorevi görüyor :) ciddi basınç görüpte hala bir sıkıntı yasamayacaginiz kaç tane daha stock motor var Allah askına :)
corsa 1.7 dti da orjinal turboyla maksımum ne basılır?
pd130 turbosu satıyorum arkadaşlar.. vw grubu 110 hplik dizel araçlar için mükemmel bir turbo olacaktır.. manifolduyla beraber veriyorum al tak şeklinde yani..
aynı turboyu murat gürakan arkadaşımız da bravosunda kullandı bu arada..
cok acele paraya ihtiyacım oldugu için 800 TLye veriyorum turboyu..