bende boost saati takıp bakıcam kaç basıyorum acaba:)
Printable View
bende yumuşak kış lastikleri var birde..teneke jant v.s....yaza geçince ne olur bilmiyorum..
arkadaslar merhaba bende 1.9tdi pd motor vw var common raıl degıl sanırım wurthun katkısını alacaktım ama arac common raıl degıl baska urunu varmı ne yapmam lazım yoksa gıdıp benzıncılerdekı herhangı bır katkıyımı alayım ?
şuraya bak bizde basınç bile yok allahın kara dizel 1.9 kangoo su :D
MAZOT KATKISI 300 ML
ben bunu buldum acaba bumu bızım arac ıcın yoksa bu turbosuz dızeller ıcınmı
Common Rail Mazot katkısı ürünümüzü kullanabilirsiniz. Aracınız için daha sağlıklı olacaktır.
Ürünün sayfası aşağıda verilmiştir. Ayrıca 2 adet alana cam suyu hediye kampanyamız vardır.
http://shop.wurth.com.tr/common-rail...katkisi-300mml
wurth maıl attı umranıyeden sıparıs vermek ısteyen varsa ortak verelım hedıyeyı alalım :)
abi benim arabamda da gazihanın yazılımı var. Bol duman atıyorum. Dumandan yana pek sıkıntım yokta , attığı duman kadar yurumediğini düşünüyorum..
Mazot pompasından yakıt kaçırıyor, contasını değiştirdikten sonra, enjektor kontrollerinide yaptırdıktan sonra bu şekilde gitmeye devam ederse turboya girmek istiyorum.
Emme pervanesine girmeden önce wastegate ile oynamak istiyorum. Bizim 70 hp corsada mekanik wastegate olduğu için yazılımla mudahele edemiyoruz.. wastegate kapalı vaziyetteyken hortumunu çıkartıp , elektronik olarak iptal etsek mi daha doğru olur?
yoksa mekanik yada elektronik boost controller mı kullanmalıyım?
Scangauge bakınca basınç değerlerim 0.9-1.1 arası normal max sıkıştırmada 1.25 civarı görebildim en son..
Tavsiyelerin nelerdir?
Benim de aynı iste, 4 senedir chip var ama basınca müdahale edemiyorduk.
Wastegate de o kadar b.ktan yerdeki, turbo falan sökülmesi lazım komple...O yüzden manuel boost controller taktık ama memnunmusun dersen pek degilim.
Cünkü basıncı tutamıyor gibi, ilk gün süper farketmisti bugun hic fark yokmus gibi...Arabanın sesi falan da arttı.
Her an turboyu elimize alcakmısız gibi hissediyorum :D
benimde yazılım yaptırmam lazım :D
Grande Punto,Linea falan yazılımsız cekilir dert degil.Cok hantallar sanki, alınca daha önceden bu işi bilen biri iseniz yaptırmak kacınılmaz oluyor ve fiyat/performansı karsılıyor bana göre.