box da yok ki
Filtre kapağını söktüm denedim ama sonuç değişmedi :)
Printable View
erhan uğraşıyordu 1.7 opelle o görürse yazar :) box var sandım ben obd bağlanıp arıza kaydına bakmak gerek
arkadaşlar 1.3 cdti aracım için bu kiti almak üzereyim sizce iyimi ederim yoksa boşuna masrafmı dersiniz?şuanda kn kutu içi kullanıyorum yurtdışından gelicek bi yakınım bu kiti getiricek faydasını görürmüyüm artısı eksisi ne olur alt devirlede bayılma veya aracın rahatlaması gibi?
bende kn 57i istedim gelirse takıcaz hatta şimdi aradı bulmuş sanırsam dayım 1.7 dizel astra için ama 1.3te deniycez inşallah aynı farkı bende görürüm.
bu turboback tam olarak nasıl birşey oluyor maliyetli bir uygulama mı artıları eksileri ndir acaba bizim araçlar backpressure ihtiyaç duyan araçlar diye biliyorum onun için uygun bir sistemdir sanırsam?
bu tarz bir arızayı bende arkadaşımdan duymuştum filtreden dolayı başı baya ağrımış çocuğun bende kutu içini daha kmsi dolmadan söküp kendi temizleme kitiyle temizleyip yağlayıp takıyorum özellikle yaz aylarında daha da sık yapıyorum her seferinde filtre simsiyah çıkıyor ama temizlenince eski halini alıyor.şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür:)
ben chip yaptırdığımda aracım 90bin km olmak üzereydi Mehmet Gazihan ustanın yazılımını izmirde best serviste Muzahfer usta uyguladı şuan araç 127binlerde bugüne kadar bi sorun yaşamadım sadece mayıs ayında askerden geldiğimde araç debriyaja basınca takır tukur ses yapıyodu baskı balata rulman volan hepsi değişti baskı balata hiç değişmemişti zaten bitmiş balatalar rulman bilyalarıda dağılmak üzereymiş arıza nedenini sorduğumda araç suda kalmış veya buna benzer başka bişey olmuş olabilir dediler ondan chiple ilgili bi durum olucağı gelmedi aklıma hiç kimsede ondanıdır demedi şuan maşallahı var baskı balata değişince eskisinden daha iyi oldu ama alt devirler biraz öldü gibi sıcak havalardan da olabilirmi acaba diyorum 2. viteste araba bazen zor gaz yiyor 2500-3000 devire kadar.
chip denemesinden ötürü yaşadığım sorunları anlattım, daha kötüsü de olabilirdi.
Tekrar yaşamamak için maalesef chip yaptırmıyorum, bugün booster takılmış 1,3 astra kullandım, beklediğimden iyi hızlanıyordu özellikle düşük devirlerde...
Bugün enjektör temizliği yaptırdım, ayarları ve bosch serviste ikisi tamir edildi 130 tl, sonuç çekişi hissedilir derecede düzeldi, enjektör şakırdaması kesildi, en kısa zamnda baktır bence. (enjektör demontajına dikkat bu arada:)
Elimde 2 adet aracim için yazilim var stage 1 ve stage 2 olarak bunlari hangi programlarla acip aralarindaki farklari görmek istiyorum
Pardon bu bilgisayar programimi acaba windows icin swiftec..
Bende aracimin orj. Haritasi var ama acamiyorum :D uzantisi yok pdf felan saniyordum bende olmadi:DD
1.7 dti güçlendirmek için maliyetleri ile birlikte kısa bir reçete verebilecek olan var mı :) alınacak güç de belirtilirse tadından yenmez :)
chip yani en basit güç artışı. +25 hp +40.50 nm tork artış oluyor.
peki atmosferik dizeli?:D
turbolayın hahahah
1.4 hdi arabamda duz boru var 51lik en sondada spor son susturucu sonu sokup boruyu biraksam sadece zarari olurmi yada faydasi ??
Baglattimda arabayi :) pesimden kosan polislere :D