d4d auris düz boruyla kullanıyoruz ama alt devirler çook cansız ne yapmamız lazım susturucu mu gerek sona?
Printable View
d4d auris düz boruyla kullanıyoruz ama alt devirler çook cansız ne yapmamız lazım susturucu mu gerek sona?
Kaclik boru kullaniyorsunuz ?
ölçüsünü bilmiyorum maalesef..
51 lik olabilir bende ayni sekilde kullaniyorum fakat mehmet abi tup koyulmali geri donusu yakalamak icin dedi ki benim alt devirde zayiflama oldu ama ustlerde fena bise oldu :)
eksoz sisteminin en sonuna hafif basınc olusturacak bir tüp konulduğunda borularda olusacak basınc gazın istikrarlı devamlı ileri doğru yol almasına sebeb olur.. bunu yapmazsak gaz serbest halde bir ileri bir geri hareket eder ve borulardaki karmasa turboyu gec spool ettirir..
bu kabaca bi acıklama cok daha detay anlatılması lazım aslında..
yakıt tüketimi perf. kaybından kaynaklanıyor, perf kaybıda turbunun biraz daha gec dolmasından..
bu durum biçoğunuz tarafından tecrübede edilmiş zaten.. yapmamak lazım..
o tüpü koymak üstleri de negatif etkilemez zaten..
düşük devir kullanıyorsan KAT la ugrasma derim.
Back pressure ile Ex. Man. Pressure ü karıştırmayalım..
sona küçük bi tüp şart diyorum arkadaşlar.. düz boru altları öldürüyor diyorum..
51 48 çok farketmez..
kampanyamı varmış ?
Konuyla pek alakası yok ama 1.9 tdi 103.000 jetta marşa basınca neden kara duman atar? marştan sonra gaz verdiğimde duman yok, gidişince çekişindede herhangi bi problem yok ?...
ben direk 55 mm krom yaptırmıştım egzos sistemini, sanırım bu bize - olarak geri dönüyor yanılmıyorsam bide büyük turboda var
Bende borularimi degistim 51mm krom tamamen potsuz en sondada bu tarz bir (Mehmet abinin onerdigi gibi) freeflow tup var suanda gayet memnunum