1.3 büyük turbo hard yazilim ve box birlikte yürüyen bi arac vardi adanadamiydi neydi boxu kapatip denemeyip sonra acip deniyordu falan
Printable View
Baska araclarlami deniyordu box u takip :)
Hem yazilim hem box yokmu kullanan :)
Of of 130 bg yetmiyor chip lazim para lazim baba:D
1.5 DCİ Megane3 coupe araçta yazılım+box,sadece box,sadece yazılım olarak bircok secenek denedık.
Yazılım+box sadece yazılımlı olan bir arac ile denkde gidebilir cokda gecebilir tamamen yazılımı yapanın insiyatifinde.
Box'un yapabildiklerinin hepsini ve daha fazlasını yazılım ile yaptırabilir.
Bana göre sanki box'lu arac gaz tepkisi daha iyi gibiydi.(Sadece yazılımlı,Sadece box'lu aracla denerken).Ancak buda yazılım üzeri hal edilebilir.
Emre yazılımdan istedigimiz basınca ayarlıyabiliyoruz neden box takılsın ki senin araca ..
ben boxı istenildiğinde bir dügme ile extra mazot basmak gerektiğinde kullanıyorum
araç nedir ?? :) denerim
persembe akşami sanayide denk geldiginn arac :) :d :p
hahaa :D denicez tabiki abi bi bitiriyimde iki stock dizel denemesi olucak :D
inş zevkli bi deneme olur ((:
Cuma aksam bizde yazlimli passat b5 yazilimsiz 130 bg b5.5 ile denicez aksilik olmassa bakalm ne olcak
arkadaslar arastırmadım eski sayfaları ama
2011 model sıfır astra h aldık 1.3 cdti 90 bg.bunda kat iptal etmeden,ne yaparsak ne kadar güç alırız back pressure severmi?
ben yazılım yaptırdıgım zman soledıgın aracın aynısı geldı oraya 117 bg almıs cocuk bızzat konustum cok memnundu kutu ıcı kn koyarsan 1 2 bg de o vereblırım keyıflı hale gelır.
Maksimum 120 hp olur araciniz yazilim ve kutu ici filtre ile ama kesinlikle cok cok fark eder suanki haline gore ama ilk bakimdan sonra yazilim yapilsa daha iyi olur bence
110 filan diyorlardı ama 120 olcaksa iyiymiş.