çok yüksek bi verim sağlanır.. özel tasarladığım wastgate sistemi ile vnt turboları stabil sürebiliyorum..
95 lik turbosu takılıp eksoz halledilecek .. hortumlar borular fix lendikten sonra gelsin hp cikler..
Printable View
şimdilik yazılım beni kesiyo ilerde daha fazla güç için bu işe girebilirim :)
önümüzdeki hafta Corsama bi kaç uygulama düşünüyorum bende.
downpipela birlikte katalitik kon. iptali yapıcam. yanlız bır sorum olucak Mehmet Bey corsa 1.3cdti 90hplik aracım ecufast yazılım var. bildiğiniz gibi bizim araçlarda kat. ve son susturucu var sadece.
hazır egzoscuya gıtmısken sonuda ıptal ediyim diyorum? ses ve performans açısından nasıl olur bılgı verme sansınız varmı? ıkısınıde ıptal edınce sadece boru kalıcak sona kadar
ben 1.9 kangoo ya kat iptali egsoz cai yaptım suanda gidişi hafifdende olsa iyileişti nede olsa 1.9 karadizel :D
Agresif yazilimla beraber powerbox birarada kullanimiyla ilgili olumlu olumsuz gorusler sonuclar neler merak ediyorum birde bu sekilde kullanan varmi ?
bi zamanlar ben cok arastırdım ama ne yapsak bos o arabalara :) en basitinden pompadan biraz yüklensek hemen duman atmaya baslıyo :)
Agresif yazilimla beraber powerbox birarada kullanimiyla ilgili olumlu olumsuz gorusler sonuclar neler merak ediyorum birde bu sekilde kullanan varmi ??