Teşekkür ederim sağolun zaten chip markasının resmi sitesinde 190hp 400Nm tork diyor ama ben az söledim belki sağlıklı bilgi değildir diye.
Dize Partikül filtre iptali sorunsuz yapılabiliyor mu acaba? Ben İzmir'de kime hangi ustaya sorsam sakın yapma,yanaşma, başına dert açarsın tarzı laflar duyuyorum![]()
mehmet gazihan'ın telefon numarası ve msn adresi yazıyo ordan ulaş ve sor.. ben sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum![]()
konu güncel kalsın her dizel sahibi arkadaş görsün.. bide sorum var benim araçta (2004 ibiza 1.9tdi) partikül filtresi denilen zımbırtıdan varmı ? varsa eger o güçler için onu şu saniyede sökerim![]()
artık kendi yazılımımı kendim yapacamcüzi bi fiyata dizel araçlarınıza yazılım yükleriz
eğer işe yararsa işi ticarete dökecem
![]()
konuda geçen modifiyeleri yaparsan güzel yürür![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
nice turbo büyüten dizeller gördük gaza oturmayı bırak üstüne tüy konunca dolduruverensistemler gelişiyo beyler yabana atmayın bu işleri
![]()
günümüzün turbo teknolojisini eski motorlara uyguladığımızda muhteşem sonuçlar alıyoruz..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)