SEAT SPORT
box-modül neden tavsiye edilmiyor anlamıyorum ?
tak-çıkar felan kaçak spec uygulamalar için birebir ..
uzun zmn kullanan arkadaşım war sıkıntı yaşamadı hiç ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
pki merak ettiğim bi konu bu 180 200 hp civarı olan 1.9 tdı ların gidiş durumları we yakıt durumları nelerdir
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
benim eski aracım 1.9 tdi ibiza sport du. yaptığım işlemlerle 190 hp ve 450 nm tork vardı. çok iyi bir yürürü vardı ve ortalama 5.5 lt falan yakıyordu. şu anda yine 1.9 tdi cupra aldım. bunlada ilgili projelerim var. yakıt konusunda bu kadar az yakıp bu kadar iyi giden başka bir araç yok piyasada.
SEAT SPORT
Dun geceden sonra bende karar vermiş durumdayım t5 caravelleyi bıraz daha güçlendırmek istiyorum 1.5ex civic'e geçildim kendı aramızda denedik :d
aracım 2.5tdı 130hp yapılabilcekler nelerdir. istanbul içinde varsa siteden yardımcı olacak işlem yaptırmak isterim yazılım konusunda. Kat iptali hep aklımda olan bişey ama heryıl muayeneye girdiğim için sıkıntı yaratır die yapamıorum....
tabi acayip fark olucaktır , şöle minimum 1.6 dizel ; 900 kiloya kadar bişey yapamadılar gitti
senin arkadaş satabildimi ceratosunu?
ilk aldıım zamanlar deneyelim demiştim borayla ama kışın bi kısmet olmamıştı , şimdi chip yapıldı ama bikaç eksiği daha var , + tenekelerimi takmam lazım kış başı
lan işe bak , 90 hp karbüratörlü arabadan tırsıyoruz iyimi, hafifliğin gözü kör olsun
![]()
deneyelim her zmnama aç gelcem bu sefer dürümü yemeden dönmem. ama chiplenmeden gelmeyin amk bilsem çıkmazdım hiç
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)