Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
turbonun yeri musaitse olabilir duz boruyla devam ettirmekdownpipe turbo egzoz çıkısındaki katalitiginde sonuna kadar devam eden boru bunu ne kadar duz ve genis olrsa o kadar iyi olur. eksigim yanlisim varsa
duzeltsın arkadaslar
turbonun bosaltimini ne kadar rahatlatirsan turbo lagin azalir daha erken dolaraz da olsa basıncın artar die biliorum ben
130luk caravelleye yapılcak olan işlemler nedir ufaktan bizde güç alalım artıks
sonra dizel geceleri yapmak lazım yetti artık vti-tayyar rolleribirazda dizel power olsun
![]()
1.7 leri bilmiyorum ama 1.3 1160 kg olarak geçiyor.
bende eski gsi kullanıcısı yeni cdti kullanıcısı olarak full stock camlı koltuklu kamyonet kullanıyorum![]()
yakıttan oldukça memnunum motora hiç bi şekilde girmeyi düşünmüyorum.ama egr iptali+emme temizliği planlar dahilinde![]()
Ciddi sakin kullanımlarda min.13-14lt.civarı güce,ağırlığa,hacime göre ekonomik sayılır geneSürekli performanslı kullanımlarda biraz fazla yaktığı bir gerçek ama değer bence.
http://www.dieselpowermag.com/index.html
Bu siteyi takip edebilirsiniz,kaliteli araçlar,makaleler v.s mevcut..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ekledim Alican. Kat iptali sonrası Tüketim nasıl oldu beyler.NŞA'da düşmesi lazım ama daha kolay devirlendiğinden gaz ayarı kaçabilime ihtimalide var tabi.
valla bi zamanlar powerbox, chip tuning ve kat iptali yapılmış bi dizel fusion sahibiydim 135 hp olmuştu artık atmosferik benzinli ile devam ediyoruz![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Araç 2004 model ve yaklaşık 38.000km de turbonun milinde balans var araca chip düşünüyorum fakat balansdan dolayı bir sıkıntı çıkıp çıkmayacağından emin değilim.
çıkması kuvvetle muhtemel daha doğrusu çıkacak sıkıntıyı erken yaşayabilirsin. Bu arada bu mildeki balansı nasıl tespit ettin ?
Seat Ibiza Cupra 1.9 TDI standart 160 hp. (Egr iptali+Kat iptali+PS Chip Tuning) Şu anki gücü 210 hp 440 Torque Dyno çıktısı mevcut.
Hoşgeldin uğur ekliyorum listeye. Aşama aşama yapılan modifikasyonlar sonrası gidişteki farklılıkları yazarsanız hangi devir aralıklarında neler değişti gibisinden daha güzel olur.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)