BOX takılı 1 boy mu fark etti...
stock geçtiniz o zaman??
Printable View
Yorum yok :)
Boxu sokmesi icin israr etmedik zaten sokmek kolay olmicakti cok bi hirsimiz yok zewkine denedik iste :)
Yrn koyarz videoyu gec oldu artik :)
Bn konuyu douya birakiorum brzdan gelir zatenbas agrim ve uykusuzlgmdn muhabbete katilamicm :)
Tekrardan tebrikler :)
Dou lan nooooldu torklar yalan mi simdi :D Pompa yetmiyor falan diyordun :D
egsoz sesi olmayınca acaip zevksiz oluyor bu rollingler :D:D
Dou - Eyüp ayağınıza sağlık kardeşim..
Dou kardeşin aracındaki yazılımın aynından bende var....
Sanırım bizim map'lar fazla soft yada başka birşey var...
Göki sormaya ses yok birsey yok anlamadık birsey :):) Sizlerinde ayagına saglık.Hem ürünü gormus olduk hemde aracları.Emre'nin aracı bayagı iyi gidiyor yazılımlı halını gecer ama ne kadar bilemicem ve eklmeden gecemicem efsane duruyor tekrar kocaman maşallah..
Edit:@Efe 1 boy fark etti demek yanlıs olur.Sadece yazılımlı ikende denemek gerek.Baska araclarla denedigimizde ortalam 3-5 arası degisiyor.Sofor vs etkenleri ortalamaya alırsak 4 boy cıvarı etklıer sanırım.Birde Dou'nun arabada full acık degil box ancak fullde acamayız direk arıza lambası yakar.Sunu soylıyebilirim Dou'nun arabada cok fazla bi peak guc var zaten denemede belli oluyor.Basar basmaz yarım boy atlıyor araba.
Kankacım benim arabam normal şartlarda bildiğin eco map, verse verse 125-130 hp arası-torkta 280 civarı verir ve en ufak siyah duman göremessin. E geçmen de normal remap vs remap ile. Takriben de 1 boy ile 2 boy arası geçersin hatta net söyleyeyim.
Ha denemede 1 boy geçiyorum eyvallah ama 5 te kesmese idi o fark daha da giderdi yani, 2-3-4 deneyince 45-130 arası 1 boy oluyor onu da eklemek gerek :) 6 ya attığımızda 1 boydan fazla fazla fark olurdu yani :)
Emrecim tebrik ederim araban güzel gidiyor. Ama eco map deme valla inanmayız, rölantide bile siyah duman atıyor araban o mazotlar boşa yanıyor :D Bildiğin agresif bir map var arabada. Benim arabam gibi box ile kırmaya oynayan bir arabadan bile çok duman atıyordun valla arkadaki arabalara karabasan gibi çöktü siyah duman :hehe:
Daha müsait bi vakitte boxsuzda deneyelim kaç boy fark olacak görelim cidden, geçme geçilme gibi bi derdim yok beni biliyosun gülelim eğlenelim yeterli. Ama şu hali ile muhtemelen 145-150 hp ve 320-330 nm tork verir diye düşünüyorum. Aradaki 5-10 hp ve 20 nm torkta tır boyu fark sokturmaz yani iki araba arasında zaten olacak fark 1-2 boy olur :)
Umarım bugün de yanlış anlaşılmadım biraz elime yüzüme bulaştırdım, şaka yapmak istedim ama ibneliğe kaçmasın, yüzün somurtmasın diye söyledim hemen :D Dayanamadım üzülmene biraz daha geçsem arabayı yakacaktın çünkü. :d Yüzün bi anda güldü ya AHAHAHAHAHA sigara yaktı hemen box olduğunu duyunca
Kanka yalnız box mox işlemez viraja girerim kör topal :hehe:
DT plaka turuncu megane coupe kim ses versin nickini unuttum :D
Caddede ışıklarda durup kalkmaktan fren balatalarım bitti :hehe: ciddiyim zatne eli kulağındaydı şimdi ötüyo frenlerim
ne gazladık beeeee eyüp senin boxun canını alıyom ahahhaha 5. viteste kesene kadar devam aralıksız 2 saat tapagaz daha yeni gelebildim eve
o kadar çok gazladım ki arabada kalorifer kapalı olmasına rağmen pedal ve konsol tarafından acayip sıcak geliyordu, bi ara indim kaputu açtım motorumu yaktık diye :D
İtinayla virajda (dıştan) panemera geçilir :hehe: renonun dışardan içindne geçmesi paha biçilemez olsa gerek :hehe:
beyler emrenin araba nasıl gidiyo bilmiyorum ama benm araba stock dou 10 boy fark att hatta daha fazla :) kafayı yedirtti bana :) en yakın zamanda yazılımı attırıyorum :) bide virajlarda dou ya dikkat edin gözümün önğnde S de panamerayı yedi adam heralde yarın satıp 10 tane megane coupe alır :) tebrikler dou :) ben yazılımı attırınca tekrar buluşalım mutlaka dou
şöyle birşey warki ben barbaros yazılımı yüklendiğinden beri hiç, ya bak fark etti diyemedim kendine fark war ama daha fazla olmalı,olabilmeli...
ECUFAST yaptıran arkadaşlar ooo epey epey fark war fln yazmışlardı ordan ipucu werdiydi bana , demek haritadan kaynaklı bir fark war...
tamamdır kanka
yalnız en iyisiyle yürümek istiyorum diyosan emreyle dene
şu anda agresif mapler içinde muhtemelen en iyi yürüyen o dur.
yok aslında fark var ama dağlar kadar fark yaratmıyor
önceleri kafa kafaya gittiğim 1.6 tdci 110 luk focusla
her viteste yarım boy 1 boy aça aça gidiyorum yazılımdan sonra
ama özellikle 1800-3000dd arası daha dolu, üst devirler daha boş
edit: ha şu andaki kafam olsa barbaros'a yaptırmam, ben yaptırdığım zaman ecufast falan yoktu :D
Bu arada bende teşekkür ederim emre-göki ayağınıza sağlık
pompa harbi yetmiyor takaşim
5. viteste yanımdan şaka gibi geçiyor emrenin megane çünkü arabam eşşek gibi kesiyor eyüp şahit :D
yarın çıkartıcam bugün ava çıktım gece caddede sadece hevesimi aldım
bundan sonra taksici mod devam 4.8 lt yakarım bu istikrarla ben :D
ben kımınle denıycem (:
Sen önce servise gitti bi,o tüketim nedir :D:D
Araban garantide git baktır sagına soluna altına ustune.
Kanka iyi herşey güzel hoşta şu cümleni anlamadım ya...
Ha denemede 1 boy geçiyorum eyvallah ama 5 te kesmese idi o fark daha da giderdi yani, 2-3-4 deneyince 45-130 arası 1 boy oluyor onu da eklemek gerek 6 ya attığımızda 1 boydan fazla fazla fark olurdu yani
Bizde kendi kendimize 4 5 6 da biz daha iyiyiz diyorduk bendeki videoları ekliyorum şimdi birde sen seyret sendede warsa koyarsan bizde seyredelim sadece ilk denediğimiz videoyu yüklemedim orda çok fark oldu ben yürütemedim arabayı istersen onuda upload ederim.. sen sanırım ilk deneme olanlar için söledin böle.. Boxlu olduğunu bilmıorduk o sorun deil zaten sonucta bizde işe gidip geldiğimiz yazılımla gelmedikte gecen haftaki tel konusmamızdan sonra bnm eski yazılıma göre biraz daha açtırmıştım oda sen box taktırdım dedin diye yani boylar boyu yemeyelim diye açtırdım gün içinde tekrardan eski yazılıma dönücem o kdr dumanla sonuçta işe gidip gelemem birde fazla yakıyor doğal olarak,boxuz yazılıma yazılım dersen müsait olduğum bir zaman yine denerim.Günlük yazılımım ile videoları koyuorum.
Speclerimi tekrar yazıyım kafa karışıklığı olmasın bilmeyenler için...
ECUFAST YAZILIM
18 BBS en arka farklı offset jant önler 225 arkalar 245
araba full takılı stepnesine kadar :)
yarım depodan fazla mazot :)
kilolar 90+75=165 Yeni Burgerdan yemek yemiş hali ile :D
YouTube - ‪By Megane Ds Megane 2 round‬‏
Bu videoda ben 3.vitese nazik davranınca goki bagırıor haklı olarak geriye düşüyoruz çünkü :D
YouTube - ‪By Megane Ds Megane 3.‬‏
Bir video daha var o daha yüklenmedim yüklenince onunda linkini editlerim.Dediğim gibi hepsi telefonumunda duruyor kardeşim sadece ilk denememizi yüklemedim ama istersen yüklerim ondada telden seyrettiğim 2 megane boyu öndesin 5 e atmadan kesiyoruz.
Son olarak ecufast ailesine,özellikle alper'e tekrardan tesekkürler.2.Kez yazılım yaptı sadece denememiz var bizi kırma dedik tekrardan eski yazılıma geri dönücez dedik ve yaptırdık.Kendi adıma goki ye alpere dou ya ve eyüpe çok çok teşekkürler.
Son videoda yüklendi kardeşim burdada sağda kalıp riske giriosun tırlara doğru gidiyosun.
YouTube - ‪By Megane Ds Megane (1)‬‏
Bu arada herşey bir kenara o arabayla o kadar viraj yapma kardeşim benim gözümde kutu coladan bir farkı yok saçı olsun iç bakalitleri olsun..Benim arabayı sana versem o coillerle neler yapıcaksın çok merak ediyorum :D