Aynen O kısmına KAtılıyorum Acaip Ekonomik Gözüküyor .
Printable View
Bişey Daha soracam şimdi renault bayine gitsem fransada olan bi model arabayı istesem getirtebilirmiyim.atıyorum 1,9 4 kapı megane III mesela Bilgisi olan varmı ??
Getiriyorlar ama fiyatı herhalde sağlam geçirirler,
Bir de 3 ay beklemek zorundasınız :)
Tamam Vazcaydım üç aşşa 5 yukarı boyutunu anladım ben :D
ooooh oh oh İyimiş Valla o zaman çip Atarım artık napalım 140hp verir :)))))
Dou seninkide ithal dimi? o göstergeleri ben çok sevdim limitör koyduğunda geçince kızarıyor ya gitgide güzel olaylar özellikle gece çok güzel uyarıyor :)
Bu arada aynalar kapanıyordu bizimkinde otomatik olarak :s Coupe de de HB de de :)
tuşa 2 kez basma değilde basılı tutmayı deneseniz belki o şekilde de kapatabilir?
Valla emirhan biliyosun benim yayları gördün.. Bence yeter :)
Biliorm kanka bilmezmiyim masallahi var :D ama bana yetmio ya gerci canli gorunce belki fikrim deisir :D
Bide 18 ultraleggeralarla gormek lazm:cool:
Merakla beklioruz ozaman :D
Hayırlısı olsun.
Ya Bu Gündüz Farının Ayarı yok Menüde Demekki yok oyle bir özelliği ama ampulu flan var farın içinde anlamadım gitti.FArın Resmini koydum aşagıya olmadı bayiye telefon açıp soracam artık.kullanma kılavuzunun fihristinde var gündüz farı diye ama sayfalarda nasıl açıldıgını söylemiyor.
http://img580.imageshack.us/img580/6964/adszh.jpg
oğuzhan başkasının accountundan girip yazma bence, daha sen aracı almadan önce tüm donanım/aksesuar listesi vardı bizde reno bayiliğinden dolayı damadımız saolsun biraz.akıllı kart dediğin şeyin farkı ne seni tanımasımı arabaya binerken? eer oysa demek istediğin bizdekinde var gayet akıllı bi kart :)
peki , ben coupe lerde de aynı durumda sanıyordum, iyiymiş o zaman :)