Abi ön tampon geniş geliyo bitek o eklere uyum sağlıyo geri kalan hepsi ek parça teker teker alabiliyosun kendi gözümle gördüm
Çamurlukla alakası yok camurluk normal bizim çamurluk üstüne ek geliyo
Yavaş yavaş komple rs'e çevirebilrim ama ön tampon konusunda kararsızım ama geri kalan ekleride alıcam büyük ihtimal![]()
arabayı aldıgımdakı o.c hayatta dönmez demişti..Kanıma girse bende belki dönderebilirdim zamanında..
İnşallah cewirebilirsin merak edıorum açıkçası![]()
Şimdi yan eklerin fiyat durumuna göre beklemedeyim açıkcası dhaa ortada fiyat yok onları öğrenince bakıcam duruma=))Banada öyle demişlerid çünkü o riske girmek istemiyolar olmazsa parça kime satarım mantığıyla onlarda haklı bi açıdan bakalım inşalllah yan ekleride tamamlarım inşallah ama teneke'ye devammmmm![]()
buğra sen mercekleri bostancıda ilker diye bir arkadaşamı yaptırmıştın?
gidelim ya merak saldım bi xenon olayına bakalım benim arabadan yapmışmı daha önce
Tamam gidelim tabi sen müsait bi zamanında söyle bana uyar kardeşim benimde sol far için bi gitmem lazım aslında![]()
sendeki merceklerde sadece kısalarmı çalışıyor yoksa uzunlarda varmı?
Bi-xenon kardeşim perdeli cinsten ikisinide yapabiliyo elinde mercek varsa bide senin farın durumuna göre bi-xenon daha uzun diğer merceğe göre ama olur diye düşünüyorum ben hatta bi-xenon artı çift mercek istedimde olmaz demiştio daha kalite duruyo=))
anladım kardeşm gidince detaylı konuşuruz ustayla![]()
Aynen aslında beklediğin gibi biustada diil 25-26 yaşlarında biriama güzel yapıyo arkadaş ben memnun kaldım açıkcası sen haber ver müsait bi zamanında atlar gideriz =)
Yaptırmak istiyosan yardımcı olurum keylesside sorarım yarın sadece yazılımla olucak bişi olduğunu sanmıyorum ama şansımızı deneyelim=)
ya arabayı aldığım bayi bile keyless vardı sanırım bunda dedi bide donanım var sanırım araçta ya yani kapı kollarındaki sensördür bilmem nedir...
RS yaptırmayı çok düşündüm ya araç bildiğin değişiyor aşırı tok ve güzel oluyor mesela arka egzos için yapabilecek birileri bulmuştum sahibindende ama egzosun içinde metal gözüküyordu aşırı.. vs. vs. ama o yandakilerin parça olacağını düşünmemiştim nereye danışıyoruz bu tarz şeyleri hiç tanıdığım yok benm tanıdığın tanıdığı var sadece![]()
by_alex sen burda mi yaptirdin arka eki?
MEGANE 3 RS KROM EGZOZ RSTUNİNGGARAGE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 69096342
ben asıl şu çamurlukların üstündeki eklenti gibi şeyleri merak ettim onlar bizim arabalarda yok sonradan mı eklendi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)