1,6 DCi fransada bile 60 milyarın üzerinde satılıyorsa bize gelmesi zor görünüyor..![]()
1,6 DCi fransada bile 60 milyarın üzerinde satılıyorsa bize gelmesi zor görünüyor..![]()
Vites topuzu aynı değilmi yoksa benim mi gözüm seçemedi buğra
teyp tuşlarını değiştirmişler.. usb portunu eklemişler..
Samsun yetkili bayii'ndeki tanıdık gelicek gibi konuşuyordu epey ilgilidir.
Benim fikrim , bu motoru avrupada 1.9 DCİ 130'un yerine getirdiler.Türkiyede 1.9 DCİ hiç olmadığı için megane açısından pek umutlu değilim.Scenic'te gelebilir.Çünkü ağır olduğundan dolayı şikayetçi olanlar duydum epey.Bakalım , umarım gelirsede BURSA'da ilk etapta üretmezler.
Golf MKVII 1.6 Tdi
ya alex yaptın bı hayır paylaştın bizle bıde fıyat kımını paylassan tek tek parçalrın sana malıyetı ne oldu![]()
bu arada anakarada son 10 yılın en ciddi app plaka ve cam filmi uygulamasıyla karsı karsıyayız.malesef dun app ler uygulama esnasında gıttı +155 tl ceza bugun yıne uygulama vardı allahtan sabahtan on fılmlerı sokturdum zor yırttım ıkıncı 155 tl den arka camlar orjınal dedım%50 şansım vardı
aynen hemde çift mühürlüydü bide cart dıye 2 memur soktu aldılar ekıp aracının bagajına attılarson bır aydır cok uygulama var ılk kez karsılasıyorum bu kadar sıkı olana.one ya app yok fılm yok su yok bu yok valla satıp otobuse bınerım
![]()
60.000 bakımı:
Hava filtresi+
Yağ filtresi+
5-40 elf yağ+
Polen filtresi+
Yakıt filtresi+
Ön 2 fren balataları+ = 650 TL (işçilik dahil)
Golf MKVII 1.6 Tdi
Çok be,bu kadar tutuyormuymuş!!
75.000 bakımı 1100 tl
Golf MKVII 1.6 Tdi
255 lastik neyine bu arabanin arkadaslar eziyet etmeyin araclara.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)