kozmetiking emre kankam
Sana bir surprizle gelicem![]()
bu jantlar yanılmıyosam 114.3 değil...112 olması lazım
jantların çapı 18 inç.herhangi bi şikayetim yok..ama aklım hep 19 larda
gerçi jantları 19 yapsak lastik yanaklarını 35 yapmak zorunda kalıcaz...35 yanak lastikte sürekli yarılıyor diyo kullananlar..bizim arabalara 40 yanakla 19 jant taksak olmazmı sürtermi acaba.
o zamanda araç yukselırr..yok yok ben 18 e devam edıyım sıkıntısız..aklım her ne kadar 19 larda kalsada![]()
bugun e-5 te beyaz bi coupe gördüm..jantlar siyahdı yanılmıyosam..koyu renkliydi..aracın üstü tamamen siyah folyo kaplıydı...Burdanmı bilmiyorum
Ön tarafında sonradan takılmış iri taneli led gündüz farları vardı..Hoşuma gitti..Niyeti bozdum yaptırcam bende)
19 jant kullanan arkadaşlar varmı? Durum nedir ? Sıkıntı olur dıyo bıcok kişi
yaklaşık iki aydır aracımı satmayı düşünüodum ama vazgeçtim bi türlü kopamıyorum bu araçtanmadem kopamıyorum o zaman arabaya değişik bişeyler yapalım performansını artıralım
artıralım diyorum çünkü hepinizden yardım bekliyorum hızlı meganecılar izmirli kardeşinize bi yardım ediverin
öncelikle neler yapmalıyıp chip hangi noktada yaptırılmalı güzel tok bi ses için neler yapılmalı vs. vs.
yardımlar için şimdiden teşekkürler.
edit: bu arada 422 sayfanın tamamını okudum ama yeni güncel tecrübe edilmiş bilgi en iyisi![]()
bugün bende bir tane megane 3 Coupe aldım. beyaz. bakalım başlıcam yavaş yavaş.
en fazla düşüren yay hangisi? konfor hiç önemli değil![]()
2.0T FSI
şu an için benim motorda orjinal bir şekilde duruyor ama sanırım bu ay içinde yazılım downpipe ve egsoz bi de kutu içi filtre düşünüyorum....
gökhan abiyi tavsiye edebilirim yazılım için... egsozcu okanla beraber çalışıyor ve güzel araçlar çıkarıyor... dimsport un ege bölge bayii...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)