2260 turbo 2.4 bar gibi falan uzun ömürlü olmayacak gibi.. Yeni setup 2.0 bar + 60 shottdiclub veya kermada yaptıgım araştırmalar motor 3 bara dayansa da vnt kanatlı takılacak en büyük turboların bile 2 bar basabilecegi yönünde.. 2.0 ve 2.4 bar arasında max. 10 hp fark edermiş.. Guzel yazılımla aynı tork alınabiliyor..
Bekir senide ayrıca tebrik ederim.. Tdiclub 1/4 mile süre tablosuna gore dunyanın en iyi 2. Derecesini yaptın
Sagolasin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz, eksikler ve aksilikler bitmesede fena sayilmazdi, bunada sukur, bi dahakine baska dizeller gormek istiyorum acikcasirekabet olmazsa hirsta olmaz gibi geliyorda hayirlisi bakalim,,,
Dünyada 2260 kullandığını söyleyen yüzlerce adam aldıkları güçleri nasıl almışlar cok merak ediyorum2.5 bar basamıyor bu turbo ?
vnt kanat takabilecegim başka turbo yok sanırım daha büyük olarak ? O sıkıntıyı basıncı 2.0 barda bırakıp halledecem üzerine 60 shot basarak.. Rakip olma isi latife sadece..
Merak ettigim bir konu da 2.0 barda enjektorler tam kapasite çalışırken 60 shot desteğiyle kesme yapmadan yürür mü ? Enjektorler stok.. Enjektor bulamadım..
Bide asıl merak ettigim konu senin arac nasıl kesiciye giriyor ?o ses icin ne yapmam lazım
![]()
Eyvah eyvah hacı. ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
aracımın ilk setup ında handmade bi manifold kullandık.custom garage da yapıldı.çıkışlar orjinale göre biraz daha büyüktü.krom malzemede kullanıldı. fakat verim alamadık.manifold aşırı ısınıp conta yakıyordu ve eğilme yapıyordu.ayrıca turbo da baya geç doluyordu. daha sonra golf IV yada Passat 2.0 tdi hangisi olduğunu tam bilmiyorum, onun manifoldunu kullandık. ciddi fark oldu.hem turbo erken dolmaya başladı hem daha iyi bir performans elde ettik hem de conta yakma olayından kurtuldukbasıncı max. görememe olayı bundan değildir sanmıyorum.
yasiiiiiiiiiinn...
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şuan fiyatsal anlamda en mantıklı pd130 makinalı araç hangisidir peki?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla hafıf olsun denırse ibiza ama ben olsam golf alırım daha adam model olur hem gunluk kullanıma hemde konfora hıtap eder.Fıyatları zaten bırbırıne cok yakın ıkı arabanında zaten daha baska secenek de kalmı pek pd130 ıcın passatlar flan harıcınde bulunursa Fabia Vrs ler var ama onların da fıyatları dengesız
octavialarda varmı bu motor?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Açıkcası pd130 motor çok ilgimi çekiyor. Turbo-manifolt-enjektör-dp-eksoz yazılım vs. dayanacağı sağlıklı nokta neresidir?
Birde bu değişim ortalama kaç TL ye denk geliyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)