sifir jetta icin nisan ayina sira veriyolar malesef
Printable View
kaşkayi iyidir de jetta dizel otomatikle aynı keyefe koymamak lazım
kaşkayinin 1,5 dizel otomatik yok hepsi manuel
otomatik istersen 2,0dci alman lazım
ben cam tavanlı 1,5 kaşkayi her şekilde tercih ederim
beyaz olsun lütfen :)
konunun başlığını okuyunca type-r diyesim geldi.
bugün sabah aney ve ben izmir aliağaya yola çıktık.. iki kişi, dolu bagaj, klima açık, hız 90-110, yer yer 120-150 arası..
ortalama tüketim 3, 9 LT / 100 km.. yavaş gittiğim için yoldaki bütün radarlardan yırttım :D bazılarını da sağolsun karşıdan gelenler uyardı :D :D
şuna çok aklım gidip gelmişti zamanında
Citroën C3 SX 1.6 HDI 2009 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
sone-r abi aşmış pahalı benzin varsa benimde tasaruflu sürüş tekniğim var demiş resmen... maşallah
En son Kavacık BP'den depo doldurmaya gittiğimde yedek depo efsanelerinden bahsetti pompacı, kapağın yanında küçük bi delik varmış onun kapağını pompanın ucuyla açınca oradan da ek mazot alıyormuş, normalde 50 litre depoydu, orayla beraber 63 litre mazot aldım g.t kadar arabaya :D 220-230 TL arası bir şey tuttu, işin güzel tarafı 1000km boyunca pompaya uğramadım, daha da gidiyordu da yeter deyip aldım ama dolduramadım, ne kadar yaktı biliyorum ancak baya gazlamalı kullanım vardı, fazlasıyla tatmin ediyor Polo maşallah :)
peki arkadaşlar mjet 90 lık 6 ileri puntoların sarfiyatı hakkında bilgisi olan varmı
benim 98 poloda da vardı o depo olayı
hatta o pim çift tarafa hareketlidir , bir yöne itildiğinde içerideki havayı boşaltır , diğer yöne itildiğinde yedek deponun ağzını açar , aslı vardır , doğrudur
depo fullerken o pimle oynayıp havayı da boşaltmak iyi oluyor
son kasa caddy 1.6tdi deneyen var mi, nedir tuketim degerleri?
geçen hafta 2004 punto 1.3 mjet aldım yolbilgisayarında 3.6 ortalam ile antalyadan ankaraya geldim şehir içinde şuanda 4 küsürlerde ankara trafiğinde,
arakadaşlar araç 114000 de carbon clean yaptırmalımıyım
eray abinin golfü :) 12 kurus yakıomus melet
ulen ne biçim tüketim rakamları bunlar utanmasanız 100 km yaptım benzinci bana 50 lira verdi diyeceksiniz :D ayıptır günahtır zorla dizel aldıracaksınız adama :)
Halkın adamı cimmeria aynı düşünceleri paylasytım :D :D bu ne kardeşim ya :hehe:
benim dizelim niye 6 litrenin altını görmüyo :D
Bodruma neredeyse ceyrek depoyla geldik, ortalama 3.8
Sabah klimayi actik ve biraz da trafige takildik yoksa 3.7`ydi :)
Yazilim halen yok :)
Polo 1.2 lt TDI 75 PS yeni kasa düşünürsün fiyatları da uygun yakıtı da ;)
abi bodruma istanbuldanmı çeyrek depo ile geldiniz??? :D
bide kaç ile geldiniz 90-100?
vallahi istanbuldan ise ciddi anlamda cok güzelmiş maşallah diyelim artmasın yakıt :D
g.punto 1.3 70 hp ehm gitmiyor hemde aşırı yakıyor.
konu kapatilabilir ciddi anlamda az yakmıs :D :D
cruise bende de olsaydı :( :(
erhan ben yazılımı yaptırdım.. yazılım öncesi 86 hp çıktı arabanın gücü.. hadi sıra sende..
en azı değil ama
2001 model 224,000de 1,9 dti laguna ile 1 kişi boş bagaj 4,5 litre yakabildim en az istanbul tekirdağ arası. :)giderken ve gelirken otoban gişeleri ile tekstilkent arası trafik vardı sadece.
uygun bir zamanda 4,2-4,3 kasıcam:D
Arabanız 2006 model ve üstü ise cruise control takılıyor. Teyp direksiyondan kumandası sinyal kolundan bağımsız altta tek ufak olan şekildeyse oluyor. Aynı kolun Cruise control için olanı diğer tarafa takılıyor direksiyon kolon plastiğini sökerseniz görürsünüz yerini. Plastiktede ufak bir kesik yapıp kol geçmesini sağlıyorsunuz.Servis bilgisayarından Cruise Control açılıyor o kadar.
Cruise control için ecu'nun desteklemesi, fren ve debriyaj müşürü olması lazım(dizellerde var benzinlilerde sadece fren var), elektrik tesisatı ve Cruise Control kolu gerekiyor dediğim gibi arabanız 2006 model ve üstü ise daha dorğusu resimdeki gibiyse Teyp kolunuz arabanıza 130tl maliyet ile Cruise Control oluyor(sadece kol ve programlama).
teyp kumandası
http://barbarosoto.com/upload/image/...GMES%C4%B0.jpg
Cruise Control kumandası
http://www.autoevolution.com/images/...010-531_17.jpg
Orjinalden tek farkı sizde hız sınırlama olmayacak kolu ona göre almanız gerekiyor.Hız sınırlama olması için gaz pedalının değişmesi gerek.