tşk ederim... düğmeleri nasıl taşırız kapı kolunun yanına mesela?
Printable View
paralel buton tasınacak kapıya.. istedigin herhangi bir kontrol düğmesi ile yerlestirilir..
Dayı bu opel'i napacağız yaw....Geçen astra sedan cdti'la bir yere gittim sahibi 60bin km'dir kullanıyormuş, bunun dilinden anlamayan otobanda bile yolun ortasında kalır lanet olsun satıcam diyordu dedim jetta al:D
mjet az yakıyo :)
Ben dün 62 km yol yaptım. Şehir içi açık yol. +2 kişi+ yarım depo...Ortalamam 3.8 idi. Araç Polo BM...
Vallahi şuanda 2. 1.5 dci renault'uma biniyorum , sürekli tapa gaz yazılımla vs kullandım
1 kere arıza,uyarı,sıkıntı tık demedi araba....
330 bin km'de mazotla çalıştırılan,işçilerin sürdüğü,kaynak makinalarının felan taşındığı megane 2 sedan 1 kere turbo değişti onun haricinde yağ-su devam(onlar bile zamanında değiştirilmiyor ya) ....
sayın gazihan :)
meg2 dci 80 için temmuz ayında yazılıma geleceğim , ama önce periyodik bakıma gireyim diyorum
yağ değişimi vakti geçti
yazılım öncesi serviste ekstra bişey (temizlik vs.) yaptırmam gerekli mi?
Carbon Clean düşünüyorsan önce kurum temizliği sonra yağ değişimi yapalım..
Benim yeni favori motor yağım,
http://www.liqui-moly.de/liquimoly/w...rchive45_1.jpg
ithal geliyor kesinlikle burda doldurulmuyor..
bu yağ DPF siz ler için.. dizel motor yağında aradığımız en önemli özellik carbon tutma özelliği.. olabildiğince fazla sayıda carbon zincirini yakalayıp kendi yapısını bozmadan onları içinde tutabilme konusunda çok başarılı.. bu marka Almanya nın 1 numarası..
dün c4 hdi sahibi bi öğretnemle anlaştım , arabayı kurcalarken ortalama tüketimi 6,2 gördüm , pek özenerek yaptığınıda zannetmiyorum.Uzun yolda dikkatle dahada aza düşürülebilir diye düşünyorum ne dersiniz?Araba 110 luk , bide 17 jant var.
mehmet hocam benim C3 70.000 km'de.. Carbon Clean gerekir mi?