huzur yaa ,,, bi senelik dizel ayrılığından ve 560sel in 1-1,2 tl km tüketiminden sorna ilaç gibi geliyo bu sözler valla:D
Printable View
şehir içi 100tl mazot 550 km ((: rehabilite edim biras seni (:
araç e92 320d..şuan uzun yolda test ettim 5.9 lt yakıyorum..
dün 2011 clio sümbül kullandım 100 km den biraz daha fazla yol yaptım şehir ici sürekli 4-5 lt gibi bir mazot yaktıgını dusunuyorum valla cok iyidi :)
erhan benim araba da 70.000'de.. az önce ankaradaki bosch car servis olan uraz'ı aradım. Carbon clean için. 70.000'de deyince biz 50.000 km'ye kadar yapıyoruz. 50.000 üzerindeki arabalar için sahiplerinden olur alıyoruz, çünkü katalitik konvertörün tıkanma ihtimali olabilir dedi.. fiyatına da 90 lira dedi.. :) yaw yoksa carbon clean yerine direk Würth katkısı koyup devam mı etsek? :)
Katalitik konvertörü sökülmüş emme manıfoldu temızlenmış egr iptali yapılmıs 150bindeki motora carbon clean yaptırılırmı?
28bindeki 2010 Polo 1.6 TDi'a carbon cleande sikinti olur mu? Bazi dizel motorlar sevmiyor vb. seyler okumustum. 1.3 Corsa'da 60bindeyken yaptirdigimda alt devirlerde epey rahatlama hissetmistim, simdi 30 bin bakimiyla beraber yaptirayim diyorum.
hiç gerek yok.. 28bin km çok az... ben bu carbon clean olayına pek güvenmiyorum işin gerçeği.. biraz para tuzağı gibi geliyor...
Golf Bluemotion Otobanda 100km sabit hızda ortalama 3,5lt tüketimim var ama sadece tüketime odaklanırsam 2,5 ortalama yapılır , sürekli 140-150 gidersemde 5-5.5 arası gidip geliyor trafiğe ayak uydurarak gidersem...
Şehir için rahat trafikte 6.7 , uzun yolda 6.5 un altına düşmedi bu lanet corolla.
tamam iyi gidiyor bir itirazım yok, gerçi mazotu da şirket veriyor, ama yine de içimde kurt oldu, sinir oldum.
Ben biraz çıldırdım bu ara, beni mazur görün :)
2005 vectra dizel manuel izmir-istanbul git gel birazda şehir içi karma kullanım surekli klıma acık 3 kişi ortalama 5.2