yavuz abi kaça fulleniyor deposu :D yaplan km cok iyi
Printable View
yavuz abi kaça fulleniyor deposu :D yaplan km cok iyi
170tl ye fulledim serkan tahminim uzun yolda 150kr felan yakacak :) maaşallah
abi şehir içindebunu yakıyorsa :D uzun yodla 120kursa düser herhalde :D
benzin istasyonu düşmanı gibi araba yapmslar :D
abi taktırdım lpg yi . bu hafta içi bi ayarla kontrol olacakmıs sanrım ona gidicem. yakıt olarak takdırdııgmdan beri 2kere 130-170 km deyken fulledim 1 kere de komple bitirip fulledim ölçümüme göre yakıtım 275-280 kurus arasında cıktı full şehir içi genelde 5 kişi ile yolculuk şeklinde :) hedefim 250 kurus yaksa yeterli benim için :) birde ilk başlarda lpgde hava oluyormus tank içinde onun boşalması için 3-4 kere fullemek gerekirmiş bakalım sonuç ne olacak :)
serkan senin araba 140lık olanlardan mı?
(hayırlı olsun bu arada tekrardan)
evet abi 140lık olanlardan teşekkür ederim :)
Lancia Delta 1.6 mJet otomatik. ~1500kg kasa agırlıgı var. sehiriçi sehirdısı karısık kullanım coguda sehiriçi ve cevreyolunda 130-140 civarı . Gecenlerde fulledim yarım depoya yeni geldi. Yani yarım depo ile 590km. depoda 58lt falan alıyor.
benim arabada çok yakmaya başladı ya :o
1depo mazotla 1180km gitti :o
Renault' nun parçaları çok mu ucuz :)
Ankara draglara giderken turbosu yeni değişmiş 03 symbol kullandık.5 kişi.
Antalya kepez çıkışta fulledik shellden 165 lira.Ankaraya geldiğimizde çeyreğin biraz altı mazot vardı.ort hız 150km/h.Toplam 275 lira mazotla Ankara-Antalya oh mis
Maşallah, biz benzinli ile şehir içinde 600 km yi zor görüyoruz valla :(
2260lı pd130 ibizayla 50 liraya 260 km şehir içi.. yoklayarak falan :) 2 bar basıyorum ve enjektörler tam kapasitede :D
bunlar tercih meselesi bence tamamen, bende vti varken sağ kapı cam motoru bozulmuştu 750 liramı 800 liramı ne demişlerdi. Her aracın servislerde parça fiyatları enteresan olabiliyor.
arabaya 60 milyar verebiliyorsam bakımını da yaptıracak param olmalı. Bakımından korkarak araba almanın bir anlamı yok. Sonuçta 60 milyar verip aldığınız x bir araç kullanıcı hatası dolayısıyla bir çok şeyi cebinden ödetebilir adama.
ama dediğim gibi tercih bunlar, arabaya verecek 60 milyarım olsa ben megane almam mercedes alırım :)