ben 2011 c3 1.4 hdi 68 olan modelini kullanıyorum şehir içi ortalama değerim 5.2 lt bence gayet uygun yakıyor değerlendirebilir bir araç
ben 2011 c3 1.4 hdi 68 olan modelini kullanıyorum şehir içi ortalama değerim 5.2 lt bence gayet uygun yakıyor değerlendirebilir bir araç
editlemektense boyle yaziyim dedim 4.7-4.3 arasi yakmisimfoto baktim simdi telden
donus ortalamasi 5.4 cunku cok fazla yokus(yukari) var
Bu arada 2.0cc dizelde chip ile asiri asiri asiri az yakiyodum 407 ile ben*mt*
sahsen halende ozluyorum hem gidisini hem komforunu/...
- K -
________
Dr.Ecu
1.4 hdi c2 aldım 4 gündür kullanıyorum, yazılım var. Sırıtmaktan elmacık kemiklerim ağrıyor arabayı kullanırken. 2 kişi (120kg+70 kg) geziyoruz, şehiriçi şehirdışı, otoban fark etmiyor, ortalamam 3.9 lt. Otobanda da 100-120 arası gidiyorum. Araç xpack olduğu için 1050 kilo. Normalleri 950. Bagaj yok o ayrı konu tabi.
en az yakan dizel arabamı satamadım daha yahu
27ye verecem buradan talipli çıkarsa![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
uzun yolda guzel gibi geliyo ama tam gaz asilinca bekledigin bi ivme olmayinca hayal kirikligi gibi geliyodu bana
bi de Jumbo'nun 1.6 ies'le baya denemistik izmirdeyken, 120ye kadar ben el salliyodum sonra o bana
belki benim arabada bi sikinti olabilir ust hizlarda, 200 falan hiiic gormedim ben, 180 rahat giderdi sadece
Istanbul - antalya 4.5lt ortalamayla gittim otele gittigimde 738 km yapmistim, menzil ise 279 km idi. Donuste ispartadan dizel benzin aldim. 100 tl lik onlada istanbula geldim. Kurban bayraminda yaptim bu yolu litresi nekadardi hatirlamiyorum
Arac linea 1.3 multijet 90 hp
74 model sehpa...
filo kiralama işi yapan kuzenimin en çok tercih edilen ekonomik sıkıntısız top 3 listesi
fiat 1.3
renault 1.5
corsa 1.3
şeçimim 1.3 multijet![]()
5.5-6.5 arası değişiyor 1.4 ler trafiğe göre benim rekorum gölbaşı batıkent 3.7 litreydi
1.6 TDİ SuperB ile geçen 120km yaptım ş.içi hiç kasmadan 6.5 litreydi ortalamam
Bence aynı yolda kullanınca belli olur net tüketimler aynı arabayla 5 litre ortalaması olanda var 7 litre olanda.Ben ibiza 1.4 tdi ile 1000km ortalamam 6 litreydi 75 lik puntoyla 5.5 litre aynı yollarda,PD130 Superb 7.7 depo ortalaması, 1.6TDİ 6.8 litre.
Bence en ekonomikler 1.5dci 1.3 multijet (1.2 tdi kullanmadım bilmiyorum)
1.2 TDi ile kuzenim trafiksiz saatlerde gidip hafif trafikli olarak eve dönüyor hergün iş için (sabah 5, öğleden sonra 4 gibi) Beylikdüzü - Havaalanı arasını, şehir içi 800 km altında hiç yapmadığını söyledi, full depodan ışık yanana kadar110-130 gidip daha sakin dönüyor trafik dolayısıyla.. Baya ekonomik görünüyor.
70-80 sabitleyici açık 5. viteste 4 kişi 3.6-3.7 yakmıştık, uzun yolda da hiç tek gidilmedi ama Kocaeli - İstanbul arasında 4.1 ortalama ile gelmişti yanılmıyorsam Yunus, kasmadanŞehir içinde belirttiğim değer de genelde tapagaz kullanım sonucu çıkan değer, bence normal yakıyor kısacası
Güle güle kullan Eyüp, ne aldın pd130 olarak bu arada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)