1.6 mjet 105 ** 1000 km de ortalamam 5.1 lt idi (ortalama hızım 120 km)
Şehir içi dikkat etmeksizin ortalaması 6-7.5 litre arasında değişmekte .
( İkisinde de Klima açık)
Printable View
1.6 mjet 105 ** 1000 km de ortalamam 5.1 lt idi (ortalama hızım 120 km)
Şehir içi dikkat etmeksizin ortalaması 6-7.5 litre arasında değişmekte .
( İkisinde de Klima açık)
Nisan ayı ortalamam şehir içi pek sakin sayılmayacak kullanım ile 5.4 lt pompada.
4.28 den 180 liralık almıştım doldurdum, 780km gitmişim sıfırlandığından o yana..
Sehir disi 110 km ile 4.1 tuketiyorum sehir ici 5.0 civarlarinda. Sakin kullanimda cok makul fakat gazladigim zamanlar degerlerin tam iki kati. Abartisiz
1490 kg ruhsat ağırlığı olan 2011 105lik 6 ileri kangooyla 5 kişi dolu bagajla 250 km uzun yol ortalamasını 4.0 görmüşlüğüm var (klimasız, ort. hız 90 km yol bilgisayarı değeri)
dun henuz175km de kiraladigim 1.2tdi polo ile marmaris ten dalyan fethiye oludeniz e kactim ekonomi icin pek kasmadim 358km de 80tl yakti biraz fazla degilmi?
1.6 hdi izmir fethiye 370 km 3.2 lt 100 kmde . Bence daha otesi yok
75 lik punto ile 50 liraya 250 km ye yakın geziyorum şehir içi :)
acikcasi 17-18 kuruslari duydugum icin cok geldi..belki rodaja baglanabilir
Picanto ile istanbukdan ankaraya giderken 3 saat gebzede trafikte kaldik. Sonra da yetisecegiz diye 140-150 geldim 5.3 ortalama, dönüş te 130 a sabitlemeye çalıştım, 4.7 yakmış. ( yol bilgisayari degil depo doldurma hesabi ile yaptım. )
En az yakan dizellerden degil ama en sessizi...130 la giderken bmw kadar sessiz, motor sesi yok, vagdan,focustan corsadan çok daha sessiz. Çok memnunum..
Daha iyisi zor bence abi.2.9 müthiş bir değer.Ben daha uzun yola çıkamadım ama , bravo ile uzun yolda cc ile 3.5-4 yakanlar var.
Geçen aracımı 100 km test ettim.
207 1.4 hdi
istikametim çekmeköy'den sarıyer zekeriyaköy'e gitmekti güzergah;
şile otobanından tem otoyol ve fsm köprüsü oradan büyükdere caddesi buraya kadar yol düz
sarıyerden zekeriyaköyde çıkışta dağı çıkıyorsun
tabi bide bunun dönüşü var. yani trafik olmayan gece saatinde olan tüketim miktarı buydu. hiç tasarruf yapmaya çalışmadan sabit hızda gittiğimide belirteyim.
ortalama hız 110 km
toplam mesafe 98km
ortalama yakıt tüketimi 3,7lt
aracımı bir kere daha sevmiştim fakat bi titreme problemide olmasa yokuş çıkarken.
2005-2008 seat ıbıza 3 silindir 1 depo ile düzgün kulllanımda şehir içi 900 km gördüm uzun yolda 1210 km gördüm uzunda 3.8 kadar düşürdüm şehir içi 4.5 den aşağı düşüremedim stalence modeli alınabilir bir araç..
2008i var bendede motor kırılmadan önce bu yakıtı yakalamstm arac 117bindeydi
suan sıfır sandık motor var
11binde ilgnc bi sekilde yakıt her geçen kilometrede düşüyor şuan şehir içi dikkatsiz yolun durumuna göre kullanışla ortalamam 5.0-5.2arası gidip geliyor. daha tam anlamıyla uzun yola gidemedim.
suan sehır ıcı focus 1.6 tdci ıle yol bılgısayarı ortalamam 5.0 litre sakın kullanmda olan durum bu...normal kullnımdada 5.5 5.6 gıbı bı deger goruyorum...kendımde olctum yakıtı yol bılgısayarı dogru gosterıyor...
en az yakan benim sattığım araçtı kardeşim ahhh ahhhh çok pişmanım hemide 170 ps 400 tork
şehir içi 2.9 lt inanmayan videolara baksın
Kia pro ceed Average Fuel Consumption-pro ceed yakıt tüketimi - YouTube
Kia pro ceed Average Fuel Consumption-pro ceed yakıt tüketimi -2 - YouTube
Astra 1.3 CDTI 90 HP Manuel 6 İleri
Ankara şehir içi (Şehir içi diyince dur kalk olur sabit hızla gitmek şehir içi demek değildir bence)
Şehir İçi: 5,0 - 6,0
Şehir Dışı: 3,5 - 4,5 arasında geziyor.
Bu arada Ankara için konuşuyorum
Kızılaydan Çankaya - Oran tarafına çıkmak da şehir içi
Kızılaydan Ümitköy - Çayyoluna gitmekde şehir içi fakat birinde yokuş tırman diğerinde düz ayak yolda git dediğim gibi şehir içi kavramı çok farklı bişey...