motoru güçlü ama hızlanması o kadarda iyi değilmiş. Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi test (0-100 km/s, 100-0 km/s) - YouTube
bence renault nun 1.6 130 hp lik motorunu bekle.
ACCENT BLUE 1.6 CRDİ
FLUANCE 1.5 DCİ
motoru güçlü ama hızlanması o kadarda iyi değilmiş. Hyundai Accent Blue 1.6 CRDi test (0-100 km/s, 100-0 km/s) - YouTube
bence renault nun 1.6 130 hp lik motorunu bekle.
ikisi arasından fluence ama ikiside yol tutuş konusunda yetersiz gelir, yine esp fln olması fluence yi bi adım öne taşıyor ama aradaki 15bin farkı unutmamak lazım hiçbir zaman tabi. focus tdci bakın derim yeni kasa .
std extreme donanımlı fluence edc otomatik iyi olur.... era blue ların tavanı alçak olduğu için arkada oturanlar çok sıkıntı çekiyor demişti taksiciler....ama fluence mantıklı...
hatta istersen elimde satılık olarak var edc extreme yardımcı olurum![]()
10.5 sn en iyi yaptığı zaman. teknik verilerde ort alınarak hesaplanır ki ort 10.7 sn. benim araba da 1300 kilo 105 hp. 0-100 10.9 sn. 23 beygirlik fark 0.2 ms mi farkettiriyor sadece. tabi ki performans hissi daha fazladır ama kağıt üstüne yansıtamamış gücünü. renault nun 130 luğunda megane larda 0-100 10 sn nin altına iner diye tahmin ediyorum.
Passat 2.0tdi'nin 0-100 değerinin 9.5 saniye olduğunu düşünürsek , accent'in hızlanması gayet iyi. Mantık olarak 2.0 ve 140 hp olduğunu düşünürsek aradaki 1 saniyenin az bir kazanç olduğu ortaya çıkıyor. Demek istediğim araçların kalkış hızlarıyla kalktıktan sonraki güçleri farklıdır.
[QUOTE=driftnolimit;2614281]yapılması gereken en önemli şey 2 aracıda bayiiye gidip test sürüşü ile denemek. bu sizin hangisine karar vermenizde çok büyük rol oynayacak.
babanız sebebiyle otomobilde kısa zamanda yol tutuş anlamında bir parça değişikliğine gidemeyeceğiniz için test sürüşünde otomobili zorlayın. Kaskolu oldukları için satış danışmanı belli bir yere kadar izin verecektir. Yol tutuşun sizin için önemini belirtin ve otomobili deneyin.
İstanbulda tanıdık bayii ve satış danışmanı ark. yok ama ankarada olsaydınız 2si içinde yardımcı olabilirdim.[/Q
aslında haklısınız bunu denemek lazım ama vakit fukarasıyım birazcık ama en kısa zaman deneme sürüsüne cıkacagım ve kararımda bayaa rol oynıcak kesin ..yardım için saol![]()
1 sn günlük kullanım için çok önemli değil ama hissedilir bir farktır. accentin 120 ye çıktığı sürede passat 130 a çıkıyor, passatın 1500 kg civarında bir ağırlığı olduğu düşünülürse accentinde bu güçle ondan geri kalmaması gerekir. sonuçta önemli olan motor hacmi değil motorun ürettiği güçtür.
2 aracıda kullanma fırsatım oldu kesinlikle hyundai kullanımı gayet keyifli ve çok hızlı dışarıdan lastikleri küçük olduğu için biraz garip durmasına rağmen direksiyondaki hissiyat ve yol tutuşu çok güzel
Fluence ile Accent kıyaslanamaz bilee
Fluence hem konfor,hem yakıt,hem yol tutus hemde 2.el pıyasa olarak accentı cebınden cıkarır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)