ps power, eldivenini sevsinler : )))
ps power, eldivenini sevsinler : )))
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
2,5 saat lik Petit Le Mans yarışımızda benim yarıştığım odadan güzel bir video. TTM ekibi olarak 516 kişinin katıldığı yarışta 43 er yarışçıdan oluşan 12 odadan 2. sindeydik ve yarışa 1-2 başladık. Ekip arkadaşım yarış içerisinde kaza yaptı . Ben ise 2 . başladığım yarışı 2. bitirdim. Genel sıralamada 8. oldum
Bende yapmıştım zamanında koltuk dahil sıfırdan konusu vardı forumda.
fikir olur yapmak isteyenler için belki hatırlatayım tekrardan. Konuyu baltalamıyorumdur umarım.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...uk-yapimi.html
Birde birşey sormak istiyorum. Benim sistemde titreşimleri ve geri bildirmleri artırmam için ne kullanabilirim. Yani siz birşeyler eklemişsiniz ama ben onlar nedir hiç bilmiyorum. Örneğin Buttkicker Titreşim Ünitesi tam olarak nedir ve nerden temin edebilirim. Ne kadar etkilidir açıklarsanız sevinirim.
Bendeki titreşim ünitesinin çalışma mantığı çok basit. Buttkicker lerin kendi amfisi vardır. Bu amfiyi herhangi bir bass çıkışına bağlıyorsun . Buradan gelen frekansları sana titreşim olarak veriyor.Buttkicker in TR distribütörü var fakat fiyatlar biraz tuzlu. Buttkickerin kendi sitesinde 130 $ olan gamer modeli burada 400 $ . Kendi sitesinde Amerika dışına gönderi yapılmıyor . Ben şans eseri E Bay dan Amerika fiyatına temin ettim.
Elektronikten anlayan birisi bunun patlak bass hoparlörlerinden çok rahat yapabilir. Hatta bir kaç tane yapar ve farklı noktalara koyabilir. Bir de son zamanlarda SİMVİBE adında bir program çıktı. Bu program sayesinde farklı noktalara koyacağın titreşim ünitelerine farklı frekanslar atayabiliyorsun.
Mesela koltuğun altına titreşim motoru koydun . SİMVİBE programı sayesinde diyorsunki, koltuk altındaki motora sadece devir sesinden gelen frekansları aktar gibi
SİMVİBE programı ile birlikte tabiki güzel bir amfi reciever gerekiyor. Titreşim ünitelerini bu amfiye bağlayıp amfiyi de PC ses kartına bağlaman lazım. Aslında kurulumu çokta ucuz değil anlayacağın . Ama dediğim gibi elektronikten anlıyorsan ve elinde güzel bir amfi reciever var ise bunu daha uyguna halledebilirsin. Birkaç örnek göstereyim. Program daha yeni çıktı çok yaygın değil. 50 $ gibi bir fiyatı var.
Programdan bir görsel
![]()
Vaaaaaaaaaay beee, LiveForSpeed' i oyundan saymamışlar çok kırıldım tesüf ederim yapan kişileri.. Bu arada elinize emeğinize sağlık gerçekten insan işin içine girince birde sevdası varsa çıkamıyor![]()
LFS nin yeri ayrıdır. Dreksiyon setini ilk aldığım dan beri lisanslı oyuncusuyum ve hala oynarım. Okadare gerçek tepkiler veren başka oyun göremedim malesef. Tabi çoğu oyunuda oynayamadığım faktörüde göz önünde bulundurunca
Bu arada çok meşagatli ve masraflıymış. Şimdilik g25 in titreşimleriyle idare edeyim.
Kesinlikle uğraşmak gerekiyor. Bu programı yazanlar zaten motion kokpit yapıyor.
SimXperience Full Motion Racing Simulator Technologies
Eğer motion kokpit var ise hareket ile beraber hissiyatı arttırmak için kullanılabilir.
Bu arada sende koltukla çok uğraşmışsın. Fakat güzel olmuş ellerine sağlık.
Arkadaşlar Amazon da Buttkicker Gamer var ve TR ye gönderiyorlar. İlgili arkadaşlar bakabilirler
Amazon.com: ButtKicker BK-GR Gamer: Electronics
Evet uzun bir süreden sonra sistemi tamamladıkŞaka tabiki ama ne olacağı belli olmaz
DIY Motion Simulator with rear traction loss by Ronny (Simxperience SNC5) - YouTube
Bu eldivenler iş görür mü
Resim biraz büyük diye link koydum
http://s7d4.scene7.com/is/image/Unde....1%2C0.1%2C0.1
http://www.glensoutdoors.com/v/vspfi.../1218338-3.jpg
Ekipten bir arkadaşımız kendine özel bir pedal çalışması yaptı. Şase olarak Fanatec clupsport pedallardan birkaç parça kullanıldı. Fren pedalındaki orjinal basınca duyarlı sensör ( load cell ) yerine çok daha gelişmiş bir sensör kullandı. Pedallardaki yaylar daha sert. Bu arada kokpiti de kendi çalışması . Direksiyon seti Fanatec CSR Elite .
Arkadaşlar bu simitlerden birini arıyorum. Aslında bunlara benzer farklı markalar da olabilir. Suet olsun daVarsa elinde fazlalık kenarda duran talip olabilirim.
Momo Model 29
Momo Model 27 veya 27c
Sparco 310
Sparco 300
Sparco 285
OMP Kubic
OMP Trecento
![]()
zevkinize emeğinize sağlık bu nedir böyle ya![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
süper olmuş arkadaşa bide yarış ayakkabısı giyip kullansa tam efsane
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Teşekkürler arkadaşlar . Valla bu ara ayakkabı , eldiven ve simit arıyorum. Tabiki çok kaliteli birşey olmasına gerek yokŞu anda ayaklar kullandığım bir ürün var.
Bu ayakkabı değil . Kalın bir çorap diyebiliriz. Fakat tabanı kaymaz bir malzemeden yapılmış. Pedal üzerinde kaymadığı için iyi oluyor. Kullandığım eldiven Allaha emanet zatenBakalım araştırıyoruz.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)