User Tag List

Sayfa 68/107 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon
2032 sonuçtan 1.274 ile 1.292 arası

Konu: Dr.Ecu Chıp Tunıng Sorular Cevaplar

GRAFTT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar,

Hyundai Getz 1.5 VGT 88 HP ( Cihaz 110 HP Okuyor )

2006 Model 92 bin Km'de.

Yapılan İşlemler ; EGR değişimi, Debriyaj Seti Değişimi, Turbo Revizyon, Emme manifoldu, Gaz kelebeği, diğer tüm sensörlerin temizliği yapıldı. Borular kontrol edilip kelepçeleri ihtimale karşın yenilendi.

Şu anda üzerinde yüklü yazılım mevcut fakat, güç alamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Arabamda sizin yazılımınızla Hp ve Tork ne olur ?

Fiyat ve ödeme biçimleriniz nasıldır ?

Kolay Gelsin.
    Caravella Highline

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kerim8961 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 getz crdi 88 hp kullanıcısıyım..Aracımı dyno'ya sokmak istiyorum..Hali hazırda yazılım var...Turboyu daha yeni değiştirdim.. max hp/tork ne yapılabilir? Dyno ölçümü ve yazılım fiyatınız nedir? iyi çalışmalar..
    Dyno ölçümü çıkarıyoruz 3 Pull 100 Tl Alıyoruz.

Teşekkürler
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GRAFTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Hyundai Getz 1.5 VGT 88 HP ( Cihaz 110 HP Okuyor )

2006 Model 92 bin Km'de.

Yapılan İşlemler ; EGR değişimi, Debriyaj Seti Değişimi, Turbo Revizyon, Emme manifoldu, Gaz kelebeği, diğer tüm sensörlerin temizliği yapıldı. Borular kontrol edilip kelepçeleri ihtimale karşın yenilendi.

Şu anda üzerinde yüklü yazılım mevcut fakat, güç alamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Arabamda sizin yazılımınızla Hp ve Tork ne olur ?

Fiyat ve ödeme biçimleriniz nasıldır ?

Kolay Gelsin.

Hangi Cihaz okuyor 110 Hp ? güç alamamak nedemek anlayamadım çok ?

Buyrun Getirin Ölçelim Programını yapalım Aradaki farkı hepimiz görelim

Kredi Kartı geçerlidir
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi Cihaz okuyor 110 Hp ? güç alamamak nedemek anlayamadım çok ?

Buyrun Getirin Ölçelim Programını yapalım Aradaki farkı hepimiz görelim

Kredi Kartı geçerlidir
    Cihazın tam adı yada kodunu bilmiyorum fakat, yazılım yüklemek için pc ile aracın obd soketi arasına takılan cihaz.

Konuya açıklık getireyim ; Benim 88'lik Getzim, kardeşimde ise fabrikasyon 110'luk Getzi mevcut.

110'luk Getzten inip 88'liğe binince yadırgamamdan dolayı aracıma yazılım yaptırdım. İlk yazılımda arabamda 300 küsür tork ve 120 hp güce yükseltildiği belirtildi. Dyno vb sokulmadı yada her hangi bir teste tabi tutulmadı.

Fakat ivmelenmesi asfaltı kazıması bariz biçimde 110'luk getzten çok daha iyiydi. Fakat bu yazılım arabamdaki ekrandaki anlık tüketimi saptırdı. Sonrasında aracıma farklı yazılımlar yapılmasına rağmen 110'luk Getz kadar olmadı.

En son yazılım olarak 125 hp 280 torka ayarlandı fakat vaad edilen güç yoktu hissedilmiyorduda.

Akabininde arabamda sorun olması ihtimali ile Full yetkili servis bakımlı, arabamın benden önceki geçmişinide iyi bliyorum. Arabam servise 2 gün kadar Enjektörler, pompa, turbo, sensörler ( Maf, Map, İnteercoler, VGT, Selenoid, adını hatırlayamadıklarım ) kontrol edildi testen geçirildi. Hatta arızası kesin anlamak için diğer getzimizdeki VGT ve selenoid, Maf, sensörlerini değiştirdik farkeden birşey olmadı.

En son olarak Turbo revizyon yapıldı, Turbo kiti servisten alındı ( 6 Saplama, 6 Somun, Saç ve keçe contalar, gaz kelebek contasıda dahil ), debriyaj seti, şanzıman kulağı, şanzıman yağı değiştirilip, emme manifoldu ve yerler sökülüp itinali biçimde temizlendi. Katilazör turbo ile söküldüğü için onada bakıldı. Turbo boruları kontrol edilip kelepçeleri yenilendi. Üstteki yazımda belirttiğim egr valfini dahi yazılım ile iptal olmasına rağmen değiştirdim.

Tabi bu işlemler sonucunda arabamın bakım masrafları 4 bin liraya dayandı. Fakat yinede düzelen birşey yok yazılım olmasına rağmen 110'luk Getz performansı dahi yok.

Merak ettiğim ve bilgi almak istediğim husus ise ; Sizin yazılımınızla aracımın tork ve hp artışı ne kadar olacak ?

Şu anda yazılımdan birşey elde edememiş biri olarak, size geldim diyelimki aracıma yazılımınızı yüklediniz test etme imkanım olabilirmi ?

Teşekkürler.
    Caravella Highline

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihazın tam adı yada kodunu bilmiyorum fakat, yazılım yüklemek için pc ile aracın obd soketi arasına takılan cihaz.

Konuya açıklık getireyim ; Benim 88'lik Getzim, kardeşimde ise fabrikasyon 110'luk Getzi mevcut.

110'luk Getzten inip 88'liğe binince yadırgamamdan dolayı aracıma yazılım yaptırdım. İlk yazılımda arabamda 300 küsür tork ve 120 hp güce yükseltildiği belirtildi. Dyno vb sokulmadı yada her hangi bir teste tabi tutulmadı.

Fakat ivmelenmesi asfaltı kazıması bariz biçimde 110'luk getzten çok daha iyiydi. Fakat bu yazılım arabamdaki ekrandaki anlık tüketimi saptırdı. Sonrasında aracıma farklı yazılımlar yapılmasına rağmen 110'luk Getz kadar olmadı.

En son yazılım olarak 125 hp 280 torka ayarlandı fakat vaad edilen güç yoktu hissedilmiyorduda.

Akabininde arabamda sorun olması ihtimali ile Full yetkili servis bakımlı, arabamın benden önceki geçmişinide iyi bliyorum. Arabam servise 2 gün kadar Enjektörler, pompa, turbo, sensörler ( Maf, Map, İnteercoler, VGT, Selenoid, adını hatırlayamadıklarım ) kontrol edildi testen geçirildi. Hatta arızası kesin anlamak için diğer getzimizdeki VGT ve selenoid, Maf, sensörlerini değiştirdik farkeden birşey olmadı.

En son olarak Turbo revizyon yapıldı, Turbo kiti servisten alındı ( 6 Saplama, 6 Somun, Saç ve keçe contalar, gaz kelebek contasıda dahil ), debriyaj seti, şanzıman kulağı, şanzıman yağı değiştirilip, emme manifoldu ve yerler sökülüp itinali biçimde temizlendi. Katilazör turbo ile söküldüğü için onada bakıldı. Turbo boruları kontrol edilip kelepçeleri yenilendi. Üstteki yazımda belirttiğim egr valfini dahi yazılım ile iptal olmasına rağmen değiştirdim.

Tabi bu işlemler sonucunda arabamın bakım masrafları 4 bin liraya dayandı. Fakat yinede düzelen birşey yok yazılım olmasına rağmen 110'luk Getz performansı dahi yok.

Merak ettiğim ve bilgi almak istediğim husus ise ; Sizin yazılımınızla aracımın tork ve hp artışı ne kadar olacak ?

Şu anda yazılımdan birşey elde edememiş biri olarak, size geldim diyelimki aracıma yazılımınızı yüklediniz test etme imkanım olabilirmi ?

Teşekkürler.
    Aracınızda mekanik anlamda bir sıkıntı varsa ne yazıkki yardımcı olamayız. Zaten biz problemli araçlara yazılım yapmıyoruz. Bunu anlamanın en iyi yolu dynoya çıkıp eğrinize bakmak ve ona göre bir yol izlemektir.

88 hp 119 hp 187 NM 240 NM alacağımız en safe değerdir. Tabiki araç sıkıntısız ve kondisyonu yerindeyse. 90 bin km deki bir araç 88 hp fabrika gücünü vermez bence.

arteus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 polo gti için yazılım çıktımı???
    Gökhan CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınızda mekanik anlamda bir sıkıntı varsa ne yazıkki yardımcı olamayız. Zaten biz problemli araçlara yazılım yapmıyoruz. Bunu anlamanın en iyi yolu dynoya çıkıp eğrinize bakmak ve ona göre bir yol izlemektir.

88 hp 119 hp 187 NM 240 NM alacağımız en safe değerdir. Tabiki araç sıkıntısız ve kondisyonu yerindeyse. 90 bin km deki bir araç 88 hp fabrika gücünü vermez bence.
    Hocam arabada mekanik arıza olabilecek her türlü parça ya değişti ya test edildi. Mahalle arası usta yada servislere değil bizzat yetkili serviste günlerce serviste çalışan arkadaşım baktı. Adını hatırlayamadım bir sürü testlerle bakıldı teste tabi tutuldu. Şüphe duyulan parçaları dahi gözünün yaşına bakmadan değişim yaptırdım. Yazılım yada mekanik olarak iptal edilecek Egr valfini dahi 600 lira vererek yenisini taktırdım.

Aracımda şuan yazılım mevcut Dynoya çıkmak çözüm yada net bilgi verebilirmi sizce ? Çünkü araç stok halde değil.

Aracım fabrika stok değerleri 88 Hp 216 tork, yukarıda 187 yazmışsınız yoksa benmi farklı yorumladım.

Yazılım firması olarak siz bana ; Arabanı bize getir eğer bizim yazılımımızla aracınızdan istenilen güç elde edilmezse herhangi bir ücret taleb edilmez diye öneride bulunabilirmisiniz ?
    Caravella Highline

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra J 1.4T için bilgi alabilirmiyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam arabada mekanik arıza olabilecek her türlü parça ya değişti ya test edildi. Mahalle arası usta yada servislere değil bizzat yetkili serviste günlerce serviste çalışan arkadaşım baktı. Adını hatırlayamadım bir sürü testlerle bakıldı teste tabi tutuldu. Şüphe duyulan parçaları dahi gözünün yaşına bakmadan değişim yaptırdım. Yazılım yada mekanik olarak iptal edilecek Egr valfini dahi 600 lira vererek yenisini taktırdım.

Aracımda şuan yazılım mevcut Dynoya çıkmak çözüm yada net bilgi verebilirmi sizce ? Çünkü araç stok halde değil.

Aracım fabrika stok değerleri 88 Hp 216 tork, yukarıda 187 yazmışsınız yoksa benmi farklı yorumladım.

Yazılım firması olarak siz bana ; Arabanı bize getir eğer bizim yazılımımızla aracınızdan istenilen güç elde edilmezse herhangi bir ücret taleb edilmez diye öneride bulunabilirmisiniz ?
    dynoya çıkmak sana söyle bir sey gösterebilir egrindeki düşüş dalgalanma Vs gibi seyleri görebilirsin basıncını düştüğünü yada sabitliğini öğrenebilirsin dyno bu işe yarar zaten

yapamadığım birseyden senden para isteyemem kesinlikle ama sadece dyno ölçümü ücreti alırım elimden bişiy gelirse tabiki sewe sewe yaparım sana önyargıl yaklaşma yeter yani yaa ayaparlar geçerler die düşünmeni istemem acıkcası
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra J 1.4T için bilgi alabilirmiyim.
    140 lik ise 160 165 civarında alabiliyoruz ssorunsuz dertsiz tasasız
    www.drecu.com

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    75lik punto alacagımız max degerleri ve ücreti pmler misiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dynoya çıkmak sana söyle bir sey gösterebilir egrindeki düşüş dalgalanma Vs gibi seyleri görebilirsin basıncını düştüğünü yada sabitliğini öğrenebilirsin dyno bu işe yarar zaten

yapamadığım birseyden senden para isteyemem kesinlikle ama sadece dyno ölçümü ücreti alırım elimden bişiy gelirse tabiki sewe sewe yaparım sana önyargıl yaklaşma yeter yani yaa ayaparlar geçerler die düşünmeni istemem acıkcası
    Açıklama için teşekkürler, benimde duymak istediğim cevab bu yöndeydi açıkcası. Detaylı olarak e-posta gönderdim size.

Saygılarla.
    Caravella Highline

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıklama için teşekkürler, benimde duymak istediğim cevab bu yöndeydi açıkcası. Detaylı olarak e-posta gönderdim size.

Saygılarla.
    özelden yazdım Cvpini mail i telefondan okudumda burdan cvp yazdım herhangi bir skıntın olursa oz@drecu.com dan bana ulaşabilirsin
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cyclonee16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    75lik punto alacagımız max degerleri ve ücreti pmler misiniz ?
    beygirin Km ne bağlı olmakla beraber sağlıklı ise 95~100 beygir civarında kullanabilrsin
    www.drecu.com

aligoldenstone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mrb yeni auris d4 D yazılım için güç ve fiyAt bilgisi verebilirmisiniz. Tsk
    -----> NO S T O C K

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linea 1.3 multijet dizel 90 bin km de chip uygulasak alt devirlerdeki hantallığından ne kadar kurtulur abi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aligoldenstone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb yeni auris d4 D yazılım için güç ve fiyAt bilgisi verebilirmisiniz. Tsk
    90 luklar 120 beygir oluyor 240 nm

teşekkürler
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linea 1.3 multijet dizel 90 bin km de chip uygulasak alt devirlerdeki hantallığından ne kadar kurtulur abi ?
    denemelisin ozaman
    www.drecu.com

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı arteus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 polo gti için yazılım çıktımı???
    +11,,,,,,,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)