merhabalar pek bi beklentim yok ama 1.6 16v 105hp ibiza aracımın yazılım sonucu değerleri nasıl olur ve fiyat hakkında bilgi alabilirmiyimteşekkürler şimdiden
![]()
merhabalar pek bi beklentim yok ama 1.6 16v 105hp ibiza aracımın yazılım sonucu değerleri nasıl olur ve fiyat hakkında bilgi alabilirmiyimteşekkürler şimdiden
![]()
Audi A1 122 tsi alınabilecek güç ve işlem tutarı nedir. Araç garanti kapsamında serviste sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler.
iyi çalışmalar. 07 Evo 9 aracıma yazılım yaptırmak istiyorum. bu işlem ne kadar sürede yapılıyor ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. ayrıca randevu almak gerekiyor mu? cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim..
Real Cars, Real Roads.
Özel mesaj yazdım..Yanıt alamadım...
Aracımı Dinamometre testine sokmak istiyorum...
Ücretiniz nedir? Randevu alarak mı test ediliyor..Yoksa Günün herhangi bir saati gelip bu işlemi yapabiliyormuyuz..?
2005 model honda civic hb otomatik EP2 kasa aracıma chip yaptırmak istiyorum.
alacağım beygir değeri, chip ücreti ve dyon ücretleri nelerdir.
teşekkürler.
leon 1.4 tsi 125 hp manuel için fiyat bilgisi alabilir miyim ?
bir de İzmir'deki yeriniz Alsancakta Can baskının sokağındaki yer mi ?
2010 Astra H Sedan 1.3 CDTI 90 HP Manuel için;
beygir & tork bilgisi ve nakitte uygun bir fiyat alabilir miyim ?
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
astra j 1.3 cdti 95 bg için fiyat nedir? İşlem sonrası aracın degerleri ne olur ögrenebilirmiyim?
Araç için ekonomik ve performans olarak iki tip yazılım hazırlanmanız ve bunları daha sonra müşterinin kendi imkanlarıyla aracında pratik olarak uygulayabilmesi olasılığı var mıdır ?
Bunun için ne gerekir ? bilgilendirirseniz sevinirim.
passat 1.8t 150hp aracıma yazılım yaptırmak istiyorum...günlük kullanılan bir araçtır.sağlıklı kaç hp güçler alınabilir? fiyat ne olur?dp ,cai ,egzos yapıldığında artı kaç beygir alınır?teşekkürler...
94 civic si için yazılım olarak ne yapabiliriz...cvbınızı bekliyorum...kolay gelsin..
Merhaba,
2006 model Citroen C4 VTS 2000 motor 180 Hp aracıma uygulama sonrası alınacak güç ne kadardır? Birde nakit ödeme deki fiyatı rica edeceğim.
astra j 1.6T 180 hp aracıma chip tuning düşünüyorum alınabilecek güç değerleri ne olur ve fiyat ne tutar bilgi verirseniz memnun olurum.
2005 Megane RS yazılım için ortalama güç değerleri ve maliyet bilgisi alabilirmiyim? (araçta filtre egzos mevcut.)
97 AUDİ A4 1,8T QUATTRO AEB motor kodlu aracım için yazılım düşünüyorum. 200,000 Km' de. Yazılımdan sonraki değerleri ve fiyatı alabilir miyim? Bir de yazılımdan sonra baskı balata değişiyor mu?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)