Merhabalar 2005 doblo 1.3 multijet için neler yapılabilir,sonuçları tahmini ne olur bir de bu işlem için fiyat alabilir miyim?
Ayrıca bu işlemi İzmirde Ege tuningde yaptırabiliyor muyuz?
pıoneer deh-7250sd
pıoneer eq-6500
pıoneer gm-x924/gm-x334
kenwood kfc-w3013
pıoneer ts-s20
2012 Astra J 1.3 CDTI 95 Manuel için beyin ayarı sonrası değerler hakkında bilgi rica edebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Linea 1.6 105hp Euro5 için limit dahilinde neler yapabiliriz? Fiyat ve varsa tuning yapılmış bir 1.6mhetin dyno grafiği alabilir miyim? EGR iptal etsek ne olur etmesek ne olur?
Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D chip ile sağlıklı olarak max. kaç hp alabiliriz ve maliyet bilgisi alabilirmiyim. daha önce bu araçtan chiplenen var mı? varsa dyno verileri mevcut mu? şimdiden teşekkürler.
merhaba,hayırlı işler.punto t-jet için tlf.da görüşmüştük.sizi bekliyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
2005 Ford focus orjinal 136,000 km civarlarında 1.8 TDCİ alabileceğimiz güç nedir? Birde fiyat lütfen
Corsa D cdti 75 bg, dpf yok. Kat iptali ve yazılım yaparsak fiyat ne olur? Kaç bg alırız? Ne zaman müsaitsiniz?
Selamlar,Colt czt komple custom eksoz mevcut aracta getirisi ne olacaktır güvenli olarak,fiyat nedir ne kadar zaman gerekli bu işlemler için?tşk.
Aklıma bişi takıldı öğrenmek istiyorum. Ben aracımı çoğunlukla iş gereği şehir içinde hatta mahalle arasında kullanıyorum ve çoğu zaman 3bin deviri geçmiyorum, arada gazladığım da oluyor. Bu nedenle 3bin devire kadar ekonomik 3-6bin devir arası performans verecek şekilde yazılım yapılabiliyor mu? Yapılabiliyorsa işlem sürecini ve fiyat bilgisini öm olarak atabilirmisiniz? Araç Opel Calibra C20XE
merhaba nissan note 1.6 benzinli için fiyat alabilir miyim? ve yakıt tasarrufu konusunda etkisi olurmu?
ayrıca birde fiat doblo 1.3 multijet için fiyat alabilir miyim araç 2012 garanti kapsamında sıkıntı olur mu ??
2006 rx-8 manuel 231 hp 211nm için fiyat ve elde edilicek sonucu mesaj olarak alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)