Merhaba 2008 makyajlı kasa BMW E87
1.16i 116hp torku hatırlamıyorum şuan. yanlış hatırlamıyorsam obd dende map atlamıyordu beyın sokmek gerekıyor daha önce yapıldı fakat memnun kalmadım dynoyada sokmadım aracımı. hp ve tork olarak ne kazanabılırız?
Merhaba 2008 makyajlı kasa BMW E87
1.16i 116hp torku hatırlamıyorum şuan. yanlış hatırlamıyorsam obd dende map atlamıyordu beyın sokmek gerekıyor daha önce yapıldı fakat memnun kalmadım dynoyada sokmadım aracımı. hp ve tork olarak ne kazanabılırız?
Merhabalar, J kasa 1.4 T Astra GTC sahibiyim, downpipe veya downpipe olmadan yazılımla birlikte ne gibi güçler elde edebiliriz, pm beliyorum. En kısa zamanda sizi ziyaret edeceğim.
Coskun ARIKAN
Chrysler Crossfire 3.2 icin yazilimla aracin gaz tepkimesini arttirabilir miyiz? Bir de atmosferik bir arac guc artisi ve fiyat ne duzeyde olur? Tesekkur ederim.
egetuning mustafa abıde polo 6r tdi 2010 model aracıma yazılım yaptırmk ıstıyorum daha sonradan dp yaptırıcam dp yptrdktn snra guncelleme ıcın ucret odıycekmıyım nasıl oluyor sıstem
Yazılımı güncellemek ve sorunu halletmek için kiminle irtibata geçebilirim?
CUP Edition
Finansinvest
1997 bravo 2.0 hgt. eksantrik 80mm gaz kelebeği filtre yaptık chip yapabilirmiyiz güç artışı ve fiyat bilgisi alabilirmiyiz.
corsa d 1.4 twinporta bikaç yerde yazılım yapabılabiliyor diye bişey okumuştum. bu doğru mu ? yapılıyorsa getirisi ne olur ve fiyat bilgisi alabilir miyim ?
Merhaba 1.4is civic için yazılım olabilir mi diye düşünürken forumda SAFC olabileceğini hatta daha verimli olabilceğini okudum ne derece doğrudur?Yazılım veya safcla ne kadar hp ve tork alınabilir?İzmirde ecufast adına bana kim yardımcı olabilir..
ALLAH VAR GAM YOK..
1.3 fiorino ve 1.5 era chip ten sonra ne olur ve rakam. ayrıca araçlarımı satacak olursam üzerindemi gidicek
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
Merhaba, a3 8v 1.6tdi s-tronic için yazılım ne zaman çıkar sizce? Şu an yapılamadığını duydum..
Henüz sisteme girememişler..
Ford Focus 3 1.6 tdci 115 hp 270nm tork softun softu yazılımla kaç hp tork olur? Kesinlikle duman istemiyorum
yakıt tüketimini düşürmek için yeni kasa 2009 ford transit 2.4 140 hp 6 ileri modele yazılım yapılabilir mi ? yapılıyorsa güç değerleri ve fiyat pm lütfen![]()
merhabalar volvo s70 t5 otomatık gaz kebelegı telllı olanlardan 97 model buna yazılım yapabılırmısınız ne kadar artış olur ve fıyat alabılırmıyım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)