Ecuteklere yılbaşından sonra![]()
Ecuteklere yılbaşından sonra![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Tamamdır beklemedeyiz![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
184 bg 320d e92 2012 kaç bg ve tork olur Bursa'da bayiniz var mı en yakın nerde var fiyatı nedir yardımcı olursanız sevinirim
f30 320D'lerin beyni hala kırılmadı dime?kırıldıysa performans değerleri ne oluyor?ve fiyat? iyi forumlar![]()
kırılamadı![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
2007 Fiesta ST Duratec 2.0 lt 150 hp
Otomobile KN Filtre + Emme Manifold + Gaz Kelebeği + Egzost yapacağız bu arabaya chip yapabilirmisin kaç hp alırız..
Enjektör Büyütmek ve Volant + Baskı Balata büyütmek gerekiyormu
Kolay gelsin..
Cevap vermek bu kadar zormu.?
Seçenekler:
1- Kusura bakmayın sizinle çalışmak istemiyorum.
2- Bu araba hakkında tecrübem yok araştırıyorum size bildireceğim.
3- Kusura bakmayın bu arabaya yazılım yapamıyorum.
veya varsa olumlu veya olumsuz başka bir cevabınızı bekliyorum..
Yenı aldığım 106gtı ma pt52 egzantrık wıseco pıstonlu kısa mevcut ve custom yazılım varmış aracı sıze getirerek yazılımı güncellemek tımıng ayarı yaptırmak ıstıyorum ve ortalama malıyetı ?
merhabalar volvo s70 t5 otomatık gaz kebelegı telllı olanlardan 97 model buna yazılım yapabılırmısınız ne kadar artış olur ve fıyat alabılırmıyım?
cvp alamadım ama
Seat leon 1.6 tdi 105 lik için fiyat hp tork ve yakıt bilgisi. 2013 civic için.yakıt Hp tork bilgisi alabilir miyim
İnsanların hayatında olumlu olumsuz zamanlar ticaretle ve ailevi sıkıntıları olabilir. Yaşınız bizden büyük hayat tecrübeleriniz fazla, benim yazdığım gibi düşüneceğinize forum ortasında yaşınıza yakışmayan şekilde yazı yazmışsınız olmamış.
Gelelim sorularınıza.
Şimdi 150 hp lik aracım var demişsiniz kaç km de başından geçen işler neler. (Araç gerçekten 150 hp mi?)
Standartı üzerinden konuşursak yapabiliyoruz. 179 hp çalıştığımız araba verisi mevcut.
KN Filtre + Emme Manifold + Gaz Kelebeği + Egzost yapacağız bu arabaya chip yapabilirmisin kaç hp alırız demişsiniz.
Emme monifold nedir? Kimin üretimi, elde yapıldıysa kim yaptı?
Gaz kelebeği büyükmü yoksa içimi portlandı?
Egzost nedir? Downpipe ara borular son susturucumu, çapı kaç mm?
Şimdi standartı üzerine bu forumda birisi belgeli olarak bunlar tam bu beygiri verir diyebilirmi? Defalarca başıma geliyo araç üzerindeki ekipmanla çıkar ne çıkar ise benim vaadim olan %17 %20 lik payı çıkarırım.
Yani ekleme yaptın aracın 100 hp (117-120hp)
aracın 200 hp (234-240hp)
Diğer sorlarınız
1- Kusura bakmayın sizinle çalışmak istemiyorum. Neden çalışmak istemiyim sonuçta bi hedef ve gaye için ordayım.
2- Bu araba hakkında tecrübem yok araştırıyorum size bildireceğim. Daha önce yapmadım çalıştığımız firma dosyası üzerinden konuşuyorum
3- Kusura bakmayın bu arabaya yazılım yapamıyorum. Yapılabilmekteyiz. Müsait zamanınız ve zamanımızın olduğunda bekleriz.
Atatürk oto san.sit. 2.kısım 20.sok no 645 DR.ECU TEL: 212 3280042
Saygılar
140.000 kmde 2000 model 1.6 litre Fiat Brava için pm alabilirmiyim. Teşekkürler.
Erdem...
Sonradan düşündümde haklısın insanın hayatta bir çok sorunları olabilir bu kadar üstüne gitmekde doğru değil..
Aslına bakarsan bu arabanın sahibide yazılımını çoktan başka yere yaptırdı..
Sonuç olarak sorun kalktı..
Maslağa geldiğimde herzamanki gibi size uğrarım.. Özgün'e Selamlar..
Kolay gelsin..
Saygılar..
PEUGEOT 207
2012 Model - 25 Bin KM
1.4 HDi 70 hp MANUEL
Euro5 MOTOR
70 hp / 4000 dd
160 nm / 2000 dd
motoru zorlayan maksimum seviyelerde değilde,
rahatlatıcı şekilde güncelleme yaparsak
elde edeceğimiz hp ve nm kaç olur.
birde fiyat öğrenmek istiyorum.
iyi çalışmalar.
2009 getz crdi 88 hp kullanıcısıyım..Aracımı dyno'ya sokmak istiyorum..Hali hazırda yazılım var...Turboyu daha yeni değiştirdim.. max hp/tork ne yapılabilir? Dyno ölçümü ve yazılım fiyatınız nedir? iyi çalışmalar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)