2014 mercedes e250 cgi icin yazilim ciktimi ? ciktiysa guncel deger 204 hp'den kac hp'lere geliyor ? beyin sokulmesi onemli degil. tesekkurler
kangoo touch 1.5 dci 90 hp için dumansız alınabilecek maksimum tork ve hp nedir ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
merhaba 2011 1.6 90lık 308 170k km de için fiyat ve detay verebilir misiniz...
ayrıca 2008 116i n45n motor..otomatik araç çok hantal fazla birşe yapılamayacağının farkındayım..obd den yazılım mumkun mu ve fiyat..tesekkurler.
Merhaba 1.8T audi icin 2001 model eski kasa kac bg artar ve fiyat nedir aracın bg bilmiyorum ruhsattada yazmiyor 0 yaziyor ve motoru sifirlattim rodajda suanda 73 duz boru ve dowpipe vardir turbo 0.5 bardadir 0.9 bara cikarilacaktir fiyat ve bg olarak pm alabilirmiyim tesekkurler
abi benim soru chip tuning değil de egzosla alakalı, twittter hesabınızdaki e55 egzos sistemi satılık mıdır acaba?
2007 model 1.3cdti 90 hp de ne kadar güç alabiliyorsunuz? Egr iptali + yazılım fiyatını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Dv kullanmanizda fayda var.manuelde olsa bir sure sonra ihtiyaciniz olucak.
bu sure programinizin agresifligiyle uzayip kisalabilir.
diger sorularla ilgili arkadaslarimiz yardimci olucaklardir...
Dr.Ecu
Merhabalar, 91 d16a9 crx de obd 0 beyin mevcut bildiğim kadarı ile. Chip yazılım ne gibi bir işlem yapıla bilir ne kadar fayda sağlanır bilgilendirirseniz sevinirim.
Dikkatimi çekti herkes aynı şeyi yazmışda arabanın beyini sökülse ne olur sökülmese nolur.Geri takınca çalışmayacak,yerine zor girecek,ince ayarı olan bir şey değilki?
2007 hyundai santa fe 2.2 crdi ve 1.1 crdi kia picanto yazılım için bilgi alabilirmiyim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2006 model 206 1.4 hdi için yazılım varmı? Hard yazılım ve soft yazılım kaç hp güç sağlar? Fiyat konusunda bir pm ben alabilirmiyim?
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)